Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PRIPREMA NOVI ALBUM KOJIM ĆE SE VRATITI NA ESTRADNU SCENU

Goga snima pesmu koju je
izabrao njen pokojni muž!

Autor: A. Radojević | 27.11.2013 - 17:00:00h | Komentara: 4

Goga Sekulić nikada neće izlečiti rane izazvane smrću voljenog supruga Igora Ramovića, ali je i pored teških trenutaka odlučila da se posveti svojoj drugoj ljubavi - muzici, te uskoro počinje snimanje novog albuma, na kojem će se naći pesma koju je izabrala sa pokojnim mužem. Pored toga što će se ta numera naći na novom Goginom albumu, pevačica je i posvetiti svom voljenom, a sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja.

Igor Ramović i Goga Sekulić

Uspomena na supruga nikada ne bledi: Goga sa pokojnim mužem Igorom | Foto: Oksana Krutenjuk

 

„Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike,
a pesmu ‚Moj prvi greh‘ je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest“, izjavila je Sekulićeva

- Goga je svesna toga da mora da nastavi sa svojim obavezama, iako je zadesila velika tragedija. Ona muziku mnogo voli, a i to je njena profesija, tako da ne želi da je zapostavi. Uživa u pripremanju novog albuma i to joj odvlači pažnju od razmišljanja o tragediji koja je zadesila. Dok je Igor bio živ, njih dvoje su zajedno išli kod saradnika i radili na novom albumu i tada su zajedno izabrali jednu numeru. Njemu se ta pesma izuzetno svidela i Goga je odlučila da je definitivno snimi, a biće posvećena upravo njemu. Pesma se zove „Moj prvi greh“ i Igor ju je izabrao baš u trenutku kada je saznao za bolest - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

U nameri da saznamo kako će izgledati Gogin novi album, kontaktirali smo sa pevačicom, koja je i potvdila naša saznanja.

- Album je trebalo da objavim u maju ove godine, ali je zbog svadbe sve odloženo za septembar. Ali, niko se nije nadao tragediji, tako da je i to pomereno. Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike, a pesmu „Moj prvi greh“ je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest. Želim da je uvrstim na album jer se njemu dopala. Inače, novi album će mi raditi Damir Handanović, Marina Tucaković, Kobac, kao i Miloš i Filip, koji su radili Severinin poslednji album - izjavila je Goga za „Alo!“.

Podsećanja radi, suprug Goge Sekulić preminuo je 14. jula nakon kratke i teške borbe sa rakom pankreasa. Nekoliko dana nakon njihovog venčanja, Igor je saznao za svoju bolest, a lečenje je započeto odmah. Ipak, Ramović nije uspeo da se izbori sa bolešću, a vidno potresena Goga je tada izjavila kako je bila uz njega dok je umirao.

Sukob sa  bivšom snajom  se nastavlja:  Zorica Terzin

Zorica Terzin | Foto: Zoran Ilić

Gogini prijatelji tužili njenu svekrvu!
Prijatelji Goge Sekulić tužili su njenu svekrvu Zoricu Terzin zbog 30.000 evra koje im duguje. Kako saznajemo, dok je Igor Ramović bio bolestan, ona je pozajmljivala pare od njih, a kako im još uvek nije vratila novac, oni su odlučili da podignu tužbu. U nameri da povrate svoj novac, angažovali su advokate, te će se na sudu videti sa Zoricom i tražiti povraćaj novca.

Poslednji komentari
  • Kasaber Vreme: 27.11.2013 18:29h

    A kad je ona pa bila na istoj...vrati se u tvoj cobanluk, ovce tvoje placu za tobom.

  • Ludi ja Vreme: 27.11.2013 18:54h

    Koga bre briga za ovu?Aman udaviste ljudi sa ovom.A imate veoma lepih stvari za pisanje ,kao onoj devojci iz okoline Svrljiga sto ste pisali. O obicnim malim ljudima koji nemaju puno prilika za neke lepe stvari .To dize rejting ,a ne ovakve pevaljke i ostali utripovani Vip-ovci

  • VIKI Vreme: 28.11.2013 11:50h

    KO CE DA SLUSA TVOJ ALBUM. TO STO MISLIS DA CE DA PRODJE KAO PESMA POSVECENA MUZU PROVALJENA FORA. IMITiRAS CECU.

  • nedjo Vreme: 28.11.2013 13:27h

    kakva je ovo zena.. treba imati uzasno misljenje o sebi,pa slusati njene pesme. uzas!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP