Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKULIĆEVOJ IZ STANA ZORICA TERZIN ODNELA SVE STVARI

Goga: Svekrva me je pokrala, ići će u zatvor! (FOTO)

Autor: D. P. | 17.11.2013 - 09:20:00h | Komentara: 7

Ni iglu ni konac, narodski rečeno, ni stvari Goge Sekulić nije ostavila u stanu u Sarajevskoj njena svekrva, koja je po nalogu suda morala da dozvoli bivšoj snaji da sa sudskim izvršiteljem i policijom uđe u prostor koji je delila sa svojim pokojnim suprugom Igorom Ramovićem, ali je zato Zorica Terzin našla stanara.

Goga Sekulić ušala u svoj stan / Foto: Vesna Lalić

Goga Sekulić stiže u svoj stan / Foto: Vesna Lalić

 

Prema rešenju Prvog osnovnog suda, Gordana Sekulić je dobila pravo na promenu brave u stanu u Sarajevskoj ulici u kom je živela sa svojim pokojnim suprugom Igorom Ramovićem pre i posle venčanja, a do njegove smrti. Ona je juče, tačno u 13 časova, u pratnji svog oca i dve drugarice došla do Sarajevske ulice, a potom sa pripadnicima MUP-a Srbije, sudijom i svojim advokatom ušla u zgradu u Sarajevskoj ulici. Kako nam Goga otkriva, njima je vrata stana otvorio nepoznati čovek, za kog se ispostavilo da je stanar kome je stan iznajmila Zorica Terzin, koja tokom jučerašnjeg dana nije bila prisutna. Kada su oni ušli u stan, bravar je zamenio bravu na vratima. Nakon ulaska, Sekulićeva je izašla na terasu stana i obratila se novinarima:

Goga Sekulić ušala u svoj stan / Foto: Vesna Lalić

Goga Sekulić imala je pratnju / Foto: Vesna Lalić

- Sve je odnela. Stan je potpuno prazan. Odnela mi je stvari, ponovo - rekla je pevačica, a potom za „Alo!“ otkrila:

Goga Sekulić ušala u svoj stan / Foto: Vesna Lalić

Goga Sekulić u šoku  / Foto: Vesna Lalić

- Ja sam u šoku! Kada sam ušla u stan u kom sam živela sa suprugom, nisam zatekla ništa, ona mi je ukrala sve lične stvari, moje torbe, moj nakit, Igorove i moje slike, sve. A s obzirom na to da nam je burme već ukrala i da je to priznala, ona će završiti u zatvoru. Ja sam protiv nje podnela krivičnu prijavu. Izvinite me, moram da se spremam, putujem za Zagreb, a kada se vratim, ja ću živeti u tom stanu jer na to imam pravo - izjavila je Sekulićeva.

Goga Sekulić ušala u svoj stan / Foto: Vesna Lalić

Goga Sekulić ušala u svoj stan / Foto: Vesna Lalić

 

Advokat: Sekulićeva će živeti u Igorovom stanu!

Goga Sekulić ušala u svoj stan / Foto: Vesna Lalić


Planove Goge Sekulić za „Alo!” je otkrio njen advokat Branimir Gugl, koji je rekao da će pevačica živeti u stanu u Sarajevskoj koji je najpre pripadao baki njenog pokojnog supruga Igora Ramovića, to jest majci Zorice Terzin.
- Goga planira da se useli u stan. Ostaće tu, ona ima pravo da stanuje, ali taj stan pripada njenoj svekrvi - rekao je Gogin advokat, a po izlasku iz stana Sekulićeva je govorila da njena svekrva neće smeti da živi s njom.
- Ma ona se plaši da dođe da živi tu. A i ne znam zašto bi dolazila kad oduvek živi u Mirijevu - pričala je Sekulićeva na ulici.

Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 17.11.2013 01:35h

    Ljudi dokle bre vise o ovoj ??? pa Nije srbija osudjena na ovu nazovi pevacicu ,njeni problemi su samo njeni problemi ,zasto bi se narod pored svojih problema brinuo i o njenim ??

  • paja Vreme: 17.11.2013 07:31h

    natrag u planine , nesrećo

  • Jasna Simonovic Vreme: 17.11.2013 08:09h

    Mislim da Sud nije u pravu i da samo doprinosi inače teškim odnosima.... Stan je vlasništvo majke i kao takvo mislim da ona ima pravo na svoj stan...bilo da je ranije uskratila sinu i snaji boravak u njemu ili sada samo snaji... To svakako ne znači da i stvari idu u paketu...ali je očigledno da ih je gospođa iznela da bi stan izdala... Druga je stvar da li je moralno trebalo da izađe snaji u susret i dozvoli joj boravak dok se ne završi ostavinska i ona ne reši svoje stambeno pitanje....

  • Milos Vreme: 17.11.2013 15:12h

    Kako je mogla da Zivi sa pokojnim suprugom?

  • mia Vreme: 17.11.2013 15:52h

    au koje zlo ova žena, nije se ona udavala a da ostane bez ništa, ovo je pouka svim roditeljima da razmisle koga će u životu pustiti da živi u svojou kuću, ugovor sudski obavezno,ništa sa emocijama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP