Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EMOCIJE

Goga uplakana napustila studio, zaplakala i Suzana!

Autor: Pulsonline | 13.05.2014 - 17:00:00h | Komentara: 0

Ekipa emisije "Stotka" Gogi je spremila specijalno iznenađenje - video sa fotografijama Goge i njenog pokojnog supruga Igora Ramovića, uz pesmu "Nedostaješ mi" od Aleksandre Kovač... Goga posle nekoliko minuta uplakana napušta sudio

Ne želi  da sakrije  bol: Goga  Sekulić

Goga Sekulić | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

"Stotka" je naziv nove emisije koja je večeras startovala na televiziji "Pink". Sa nekoliko kilograma manje, u uskoj crvenoj haljini Suzana Mančić ugostila je četiri, kako je rekla, posebne dame. Marina Visković, Goga Sekulić, Lepa Lukić i Rada Manojlović doterane tip - top, zadovoljno se smeškaju i odogovaraju na leksikonska pitanja.
Malo ćaskanja malo muzike, pa uključenja gledalaca, čini nam se, već viđena priča... Suzana Mančić je novi Saša Popović? Jedina je razllika ta što Suzi ne nalazi nove nade narodne muzike, mada kako je počelo, možda dođe i do toga...

- Draga kako si izdržala u Americi bez dečka toliko, ipak, to je sveža ljubav? - upitala je nepripremljena Suzana Radu.

- Ha-ha-ha, pa ti ne znaš da je on tamo. Trebalo bi da me pitaš kako mi je sada... - kroz smeh, pomalo iznenađeno odgovorila je Rada.
I to nije sve, izjave ljubavi, zmija u studiju, uživo uključenja iz domova poznatih i nagrada od sto eura za gledaoca koji pogodi zagonetnu pesmu... Saša Popović je, po svoj prilici, dobio adekvatnu zamenu.

Piše roman: Suzana Mančić

Suzana Mančić | Foto: Jelena Vučetić

 
Za kraj, ekipa emisije "Stotka" Gogi je spremila specijalno iznenađenje. Video sa fotografijama Goge i njenog pokojnog supruga Igora Ramovića, uz pesmu "Nedostaješ mi" od Aleksandre Kovač... Goga posle nekoliko minuta uplakana napušta sudio, a Suzana sa suzama u očima najavljuje reklame. Scenario dobro poznat, uplakana Nataša Bekvalac, 2011. godine napušta studio Ognjena Amidžića... Slučajno ili namerno, večeras se dogodila gotovo ista situacija. I taman kad su svi pomisli da se Goga neće vratiti u studio, ona izlazi sa popravljenom šminkom i peva, sa suzama u očima... ili bolje reći kao da ništa nije bilo!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP