Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKULIĆEVA PO GRADU PRODAJE UMETNINE KOJE JE UZELA IZ STANA U SARAJEVSKOJ

Goga „valja“ svekrvine slike

Autor: D. Petrović | 25.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Ono što smatra da joj pripada, Goga Sekulić je očigledno spremna da vrati po svaku cenu, te kako „Alo!“ saznaje, ona po gradu nudi na prodaju umetničke slike za koje njena bivša svekrva Zorica Terzin tvrdi da pripadaju njoj, a da ih je pevačica iznela iz stana u Sarajevskoj ulici. Da ožalošćena udovica Igora Ramovića umetnine prodaje budzašto, otkrio nam je izvor blizak pevačici.

Želi da  vrati ono  što joj  pripada:  Goga

Želi da vrati ono što joj pripada: Goga | Foto: Zoran Ilić

- Umetničke slike o kojima priča Igorova majka zaista su kod Goge, ona ih je iznela i odnela kod roditelja u kuću. Međutim, ona nema nameru da ih zadrži, bar ne sve, i po gradu nudi umetnine. Nedavno je ponudila jednu od slika za 1.000 do 2.000 evra, a te slike vrede mnogo, mnogo više. Ona se čak nije ni raspitala kolika je cena tih slika na tržištu - tvrdi izvor i dodaje da je Gogi novac hitno potreban.

 
- Njoj se mnogo žuri da proda te slike jer je, izgleda, u dugovima. To je možda razlog što ne prodaje slike po realnoj ceni, nego za tako male pare. Za to vreme, Zorica joj non-stop traži te slike nazad jer tvrdi da su njene, ali ne znam da li je Goga i jednu od tih umetnina uspela da proda - rekao je izvor, dok je Zorica Terzin za magazin „Puls“ otkrila detalje o delima i ko su slikari koji su ih naslikali.

- Bez pitanja i dozvole iznela je osam slika poznatih srpskih slikara koje sam dobila od bivšeg supruga dok je Igor bio u Londonu. Sve su ulja na platnu, i to vrlo skupocena: Cile Marinković, Graovac, Tikalo, Milić od Mačve, Sava Stojkov... Zato sam promenila bravu i podnela krivičnu prijavu - rekla je Zorica, a kada smo njenog bivšeg supruga Zorana Ramovića pozvali kako bi nam prokomentarisao priču Terzinove, kao i da li joj je on kupio dela, on nije želeo da priča za medije.

- Neću da se mešam, ne želim više da pričam o tome - rekao je Zoran.
Pokušali smo da dobijemo komentar i od Goge Sekulić, koja se do zaključenja broja nije javljala na telefon niti je odgovarala na poruke.

Sukob sa  bivšom snajom  se nastavlja:  Zorica Terzin

Sukob sa bivšom snajom se nastavlja: Zorica Terzin | Foto: Zoran Ilić

Igorova majka: Goga me je tukla!

Pored umetničkih slika za koje bivša svekrva optužuje Gogu Sekulić da ih je odnela iz stana u Sarajevskoj, majka pokojnog Igora Ramovića tvrdi i da ju je nekadašnja snaja tukla.
- Sud je doneo presudu da moram da je pustim unutra, pa će ona živeti sa mnom. Ne mogu ja s njom, ona me je tukla dan pre nego što smo Igoru dali pomen od 40 dana. Tada sam joj tražila ključ od stana koji sam dala mom pokojnom sinu i ona je poludela. Počela je da viče: „Nećeš da dobiješ ključ, je l‘ ti jasno? Ja ti ne dam ključ, a sad ćeš da vidiš ko je Goga, mamu ti tvoju. Sad ću da ti lupim šamarčinu, ima da padneš ovde“. Pokušala sam da pozovem policiju, ali mi je ona otela telefon i tresnula o zid. Pre toga mi je otela tašnu i šutnula me u cevanicu - ispričala je Terzinova, a o ovim tvrdnjama majke pokojnog Ramovića pokušali smo da dobijemo komentar od Goge, koja se nije javljala na telefon. Pored ovih izjava Zorice Terzin, celokupna ispovest majke Igora Ramovića objavljena je u novom broju magazina „Puls“.

 

Sekulićeva podnela još jednu tužbu protiv Zorice!
Pored tužbe koju je podnela i dobila protiv Zorice Terzin, a koja se odnosila na vraćanje ključa od stana u Sarajevskoj ulici, Goga Sekulić od majke svog pokojnog supruga želi još nešto, budući da je pre četiri dana protiv nje pokrenula još jedan postupak.

Goga Sekulić

U novom postupku kao osnov spora navodi se: „Izvršenje obaveze na činjenje, nečinjenje ili trpljenje“, a u kojem je kao poverilac navedena Goga, dok je dužnik Zorica. O razlozima novog spora pokušali smo više da saznamo i od Goge, ali i od njenog zastupnika u ovom slučaju Branimira Gugla, ali se nisu javljali na telefon do zaključenja broja.
Poslednji komentari
  • Bilja Vreme: 25.10.2013 10:08h

    Doticna satorska pevacica se poprilicno bahato ponasa. Po sistemu njene prijateljice Cece. Razlika je u tome sto je doticna se uspela da zgrabi za sebe posle ubistva onog kriminalca, dok ova nije stigla sve da regulise na vreme. Gogo ne diraj ono sto nije tvoje...

  • nedjo Vreme: 26.10.2013 01:47h

    gospode boze kakva olosijada, posle ozeni pevaljku...

  • ana Vreme: 26.10.2013 03:04h

    Jadna gospodja Terzin,nije joj bas lako Sa Gogom.A kako da Sekuliceva zna veijednost umjetnina?Ona je skinula crninu,a majcino srce ce plakati vjecno.E Gogo smiri se ,zar Ti nije dosta Stan?

  • djavo Vreme: 26.10.2013 16:01h

    vrati ili dolazim,po tebe,ili kako se kaze oteto prokleto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP