Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPET SKRENULA PAŽNJU

Gordana Bjelica: Ko je otac moje ćerke znamo samo ona, on i ja!

Autor: Life Content | 30.05.2013 - 15:00:00h | Komentara: 5

Glumica Gordana Bjelica, koja je široj javnosti poznata po ulozi sekretarice Bebe u seriji ''Srećni ljudi'' ponovo je skrenula pažnju na sebe učešćem u rijaliti programu ''Farma'', na šta se odlučila na nagovor i podršku njene osamnaestogodišnje ćerke Teodore. Poznata dama tvrdi da je njen motiv da se privremeno preseli u Lisoviće, između ostalog, bio da skrene pažnju na samohrane roditelje u našoj zemlji koji su u nezavidnoj situaciji jer je svoju mezimicu odgajala sama.

Gordana Bjelica

Gordana Bjelica | Foto: Mitar Mitrović

U medijima se ranije u nekoliko navrata pisalo da je otac Gordanine ćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima pominje njegovo ime i prezime.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - iskreno govori Goca.

Poslednji komentari
  • Мина Vreme: 30.05.2013 15:23h

    Лазански? Ћера исти тата!!! :)

  • ja Vreme: 30.05.2013 15:48h

    Dobro je ako ona zna,ako se seca,a detetu moze da kaze sta hoce..... To je ono" dete ne zna, a mama nece da kaze""............

  • dance Vreme: 30.05.2013 16:24h

    pa I lici na tatu!!!

  • DRAGA Vreme: 30.05.2013 18:35h

    Koga briga, sestro slatka cije je dete?? Lepa ti je cerka kao lutka, neka je ziva i zdrava i prestani vise da se exponiras, nego idi radi nesto !

  • momazver Vreme: 31.05.2013 08:41h

    bravo za Dragu/30.05.2013..18.35h/ p.s. Mama kako sam ja crn,a ti bela...Cuti sine ,koliko je bilo trave i pica na zurki,mogo si i da lajes.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP