Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOCA OTKRILA MRAČNE TAJNE ŽIVOTA SA ŠIJANOM

Gostila sam i mafiju i policiju!

Autor: B. Radulović | 28.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 9

Pevačica Goca Božinovska otkrila je kako je izgledao život sa Zoranom Šijanom, kik-bokserom za koga se smatralo da je vođa surčinskog klana, koji je ubijen pre 16 godina. Folkerka priznaje da su im najveći srpski mafijaši, kao i policajci, bili česti gosti u kući.

„Šijan je znao da će biti ubijen i u poslednji čas je spasio Mirka“: Goca sa sinom i ćerkom Zoranom

„Šijan je znao da će biti ubijen i u poslednji čas je spasio Mirka“: Goca sa sinom i ćerkom Zoranom | Foto: Dušan Milenković

- Šta god da se desilo u Surčinu devedesetih godina, policija je imala dojavu da je to uradio Šijan. I zato su nam svaki dan policajci upadali u stan i smarali nas - žali se Božinovska, koja je bila svedok početka saradnje i druženja njenog pokojnog supruga sa čelnicima zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom i njegovom ekipom.

Šijan i Goca

Šijan i Goca | Foto: Privatni album

Goca voli „opasne momke”


Pevačica se nakon razvoda od Zorana Šijana više nije udavala, ali je nedavno okončala vezu sa biznismenom Željkom Tubićem Žapcem, koji je pukom srećom pre tri godine preživeo atentat u Novom Sadu. Njih dvoje su više od 14 godina bili u strasnoj romansi, a ona mu je bila najveći oslonac u trenucima kada se borio za život. On je tada nekoliko dana bio u komi, nakon čega je pod policijskom zaštitom poslat u banju.

- Kada sam ga pitala: “Zoki, ko su ti ovi?”, on mi je rekao: “Drugari iz Surčina”. To je bilo sve, nisam znala čime se oni tačno bave. Nisam ni pitala.


Krajem novembra 1999. godine, pevačicin suprug je ubijen iz “škorpiona” u blizini kluba “Stupica” dok je Goca pevala u Austriji.


- Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je petogodišnji sin Mirko s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: “Dobro, tajo, dobro”.
To je bio naš poslednji razgovor - priznala je Goca u emisiji “Dosije iks”. Kada je saznala da je Zoran ubijen, nije znala da je njihovog sina Mirka vratio kući sat pre sačekuše, kao da je predosetio šta mu se sprema.

Zoran Šijan

Zoran Šijan


Zoran je u tom trenutku imao vanbračnu vezu sa njihovom komšinicom Goranom, koja je prva i saznala za nesreću. Taj detalj otkrila je lično Šijanova majka.
- Oko 1.30 zazvonio je fiksni telefon. Zvala je ta Gorana, sa kojom je on valjda bio u vezi. Vikala je: ”Strašno, kevo, strašno! Zoran je ubijen” - istakla je Milica Šijan.

Božinovska: Zoran je postrojavao policajce

Očigledno je Šijan svojoj supruzi sve pričao, pa tako i dogodovštine kada je bio priveden.
- Početkom devedesetih, Šijan i njegova ekipa zakačili su se sa nekim momcima u Vojvođanskoj ulici i odlučili da se sa njima u narednom periodu obračunaju. U međuvremenu, Zoran je dobio dojavu da su momci iz te ekipe planirali to veče da napadnu njih u “Kotobanji”, zbog čega su bili spremni. Umesto članova suparničke ekipe, u kafić su upali policajci i uhapsili Zorana sa svim pajtosima. Njihovi drugari iz Surčina se skupe i opkole policijsku stanicu gde su bili pritvoreni, a Šijan uzme kapu načalniku sa glave i stavi je na glavu Zvonka Plećića i na megafon kaže: “Od sada je Pleća načelnik” - kroz smeh priča pevačica.

Poslednji komentari
  • saj Vreme: 28.02.2015 07:29h

    i ovaj bio neki fin mladic.....ubili ga slucajno..ha ha.....

  • Sladja Vreme: 28.02.2015 08:36h

    Znamo majko Goco ida nisi izjavila tvoj prljavi ves dasi usvakoj corbi bila mirodjija Zemunckog klana sta reci samo orden srbija da dodeli za sve skandale stosi bila utim govnima sad si majka srpska visoka dama nikoti nista nemoze fala dragom bogu imas porodicu divnu toje naj bitnije cuvaj zlato zakoje si se mukotrpno izborila svoim umecem postenim

  • mladen Vreme: 28.02.2015 09:45h

    Boze koja olos!

  • mima Vreme: 28.02.2015 09:46h

    Sacuvaj nas Boze ovih vremena, cega se pametan stidi, budala se time ponosi. SRAMOTA sta nam sve servirate. UZAS!

  • lune Vreme: 28.02.2015 10:25h

    Goco, ne laži! Načelnici policije ne nose uniformu. A ne spominjes silne batine, zaslužene!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP