Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO

"Grand" i na RTS?!

Autor: A. Radojević | 29.04.2014 - 20:30:00h | Komentara: 13

Nakon što je Željko Mitrović skinuo sve emisije „Granda“ sa svog programa, Saša Popović svakodnevno je na sastancima sa čelnicima ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom kako bi našao najbolje rešenje za svoje televizijske projekte.

Saša Popović

Saša Popović pregovara da se "Grand" emituje na RTS

Kako saznajemo, Popović trenutno pregovara da se emisije „Grand parada“ i „Narod pita“ od septembra emituju na RTS-u, a formati „Grand šou“ i „Zvezde Granda“ na Prvoj srpskoj televiziji.

- Kada je Željko Mitrović sa svog programa sklonio emisije „Granda“, Popović je odlučio da nijednog dana ne žali za tim, već je odmah počeo s pregovorima s ostalim televizijama s nacionalnom frekvencijom na kojima bi eventualno od septembra mogao da emituje svoje televizijske projekte. Saša trenutno razmišlja o svemu, a za sada je dobio ponudu koju će najverovatnije prihvatiti.

RTS

"Grand" uskoro i na javnom servisu?! | Foto: RTS

Mnoge televizije mu nude svoje termine za emisije „Narod pita“, „Grand šou“, „Grand parada“, ali i takmičenje „Zvezde Granda“, a Popović razmišlja o tome da podeli emisije na dve nacionalne frekvencije, i to na Radio-televiziju Srbije i Prvu srpsku televiziju - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak direktoru „Granda“ i dodao na koji način on planira da podeli svoje televizijske formate.

- Popović smatra i da je za publiku najbolje da se formati emituju na dve različite televizije, a da će to biti isplativo i za emitere. Sa čelnicima RTS-a trenutno pregovara da se u okviru njihovog programa emituju „Grand parada“ i „Narod pita“ koje u potpunosti odgovaraju ovoj televiziji. Kako ima dobru ponudu i od Televizije „Prva“, Saša planira da na njihovoj televiziji emituje zabavnu emisiju „Grand šou“, ali i muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Popović je za sada stopirao snimanje svih emisija, osim muzičkog takmičenja, koje će se do finala emitovati na Televiziji „Pink“ - kaže naš izvor blizak Popoviću.

U nameri da čujemo komentare svih strana, pokušali smo da kontaktiramo prvo sa Popovićem, koji je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan, a ni do komentara ljudi sad RTS-a i TV „Prve“ nismo uspeli da dođemo.
 
Poslednji komentari
  • dr Vreme: 29.04.2014 20:39h

    Изгледа да још нисмо довољно доживели национално посрнуће, па из тог разлога нам тај несрећни "гранд" мора доћи и на националну ТВ. Срамотно и испод сваког кучлтурног и социолошког нивоа.

  • sasa Vreme: 30.04.2014 00:17h

    dno dna

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 30.04.2014 00:34h

    Надајмо се, да Тасовац магистар Иван то неће дозволити.

  • BgBoy Vreme: 30.04.2014 00:46h

    Vas treba proterati sa svih televizija, a Pinku oduzeti frekvenciju. Vi ste zatrovali ovu zemlju isto koliko i osiromašeni uranijum, cela zemlja je žrtva vašeg profita. Stvorili ste Ekrema i nekakve "zvezde" što prodaju kravu i svinju pa pravac u Grand i Pink.

  • MusicMan Vreme: 30.04.2014 01:50h

    Grand je sam po sebi osvedočeni šund i kič i uopšte ih ne branim,ali krivi su dosta i rok/metal muzičari kao i rok/metal publika za ovakvo stanje u društvu.Umesto da budu složni,da sviraju i stvaraju što bolju muziku,oni se međusobno prozivaju,nadmudruju ,što u društvu,što na internetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP