Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RENOVIRANJE

Grand televizija naoružava se poznatim voditeljima i dobrim estradnim novinarima!

Autor: Blic.rs | 14.03.2014 - 21:30:00h | Komentara: 2

Blizu 30 emisija našlo je mesto na programskoj šemi Grand TV u kojima će gledaoci moći neprekidno da uživaju u vokalnim sposobnostima pevača, ali i da saznaju skoro sve o njihovom profesionalnom i privatnom životu, pa čak i najpikantnije detalje.

Grand televizija spremila je dugačku i bogatu programsku šemu za program koji će biti emitovan neprekidno iz čak devet stidija.

a

Kuriozitet kuće koju vode Saša Popović i Lepa Brena, biće osmočasovni živi program u koji će gledaoci iz celog sveta moći da se uključe u terminima predviđenim za živa uključenja.

Pripreme za početak rada televizije uveliko teku i privode se kraju, a veliki broj emisija je snimljen, i to su: "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil", "Halo, halo", "Nedeljno popodne" i "Gipsy&friends".

a

U završnoj fazi pripreme su emisije - Vremeplov, Grand kviz, Grand duel, Modna policija, Grand noviteti, Blic vic i brojne druge, dok je kratka forma "Grand news" već prepoznata kao pun pogodak.

Grand kanal raspolaže sa oko 5.000 plejbekova snimljenih u vrhunskoj rezoluciji , ali i stotinama odličnih muzičkih spotova. U kolažnim emisijama biće korišćeni fragmenti iz održanih audicija za Zvezde Granda, kao i najzanimljiviji delovi iz "Grand kabarea" i "Lutajuće kamere" .

a

Grandovi gledaoci će imati priliku da pogledaju koncerte najvećih estradnih imena, odrržane u sarejevskoj Zetri i Skenderiji i beogradskoj Areni.
Osim nekoliko najpoznatijih voditeljskih imena, koja čuvaju kao najveće iznenađenje, među onima koji će se kao domaćini programa naći pred kamerama su dosadašnja lica Grand produkcije: Dragana Katić, Tihomir Tepić, Milan Mitrović i Ana Sević.


Velike nade čelnici Granda polažu u voditeljsko i autorsko umeće portparola produkcije Vesnu Milanović kojoj su poverili emisiju "Profil", kao i u dugodišnje voditelje i novinare Gorana Čomora, Sinišu Medića, Ivanu Đorđević i Katarinu Obradović.

Šansu za dokazivanje pružili su i mladim licima Jovani Pešić, Bojani Lazić i Maji Nenadić. 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 15.03.2014 00:23h

    ali goran comor ,mislim...opasan ovaj sasa

  • jjjj Vreme: 15.03.2014 07:37h

    uzaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssss grand tv...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP