Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICE MUKU MUČILE SA TOALETAMA

Grandiozna golotinja

Autor: E. A. | 13.12.2014 - 09:30:00h | Komentara: 0

Četvrti, poslednji dan snimanja novogodišnjeg „Granda“, koji će se u najluđoj noći emitovati na Televiziji „Prva“, bio je prilično veseo i zanimljiv, a u prilog tome idu i fotografije koje smo napravili na samom događaju.

Milica Pavlović  sa kolegama

Milica Pavlović sa kolegama | Foto: Mitar Mitrović

Tako su se Rada Manojlović i Milica Pavlović, ponesene dobrom atmosferom, malo više zaigrale, pa su pokazale više nego što su želele. S vremena na vreme njima je ispod izazovnih toaleta sevao donji veš, a da one to nisu ni primetile.

Radmila Manojlović

Radmila Manojlović | Foto: Mitar Mitrović

I dok se Rada ipak trudila da kratku haljinicu prekrije podužim plaštom, Pavlovićeva je bila ubeđena da se kod nje ništa ne vidi čak ni iz žablje perspektive, pa je u stilu Lepe Brene nekoliko puta podigla nogu uvis. Očigledno, pogrešan potez.

Ana Sević

Ana Sević | Foto: Mitar Mitrović


Sa druge strane, Ana Sević je imala problem drugačije vrste. Dok je dole bila zatvorena, žena Darka Lazića se borila sa poprsjem, koje je do te mere bilo nemirno da se dekoltirana haljina sve vreme spuštala, pa pevačici nije dozvoljavala da se skroz opusti i veseli. Ipak, vešti trikovi novopečene mame uspeli su da se izbore sa ovom toaletom, pa foto-aparat, ali ni kamera nisu zabeležili ništa što se Ani ni njenom mužu ne bi dopalo.

Nadica

Nadica

Nadici pukla haljina na sceni


Jedna od situacija koju pevači nikako ne bi želeli da ih strefi na sceni ili nastupu desila se Nadici Ademov, kojoj je pukla haljina u toku snimanja. Mlada pevačica je u toku plejbekova osetila da joj se toaleta odšiva po šavovima, pa se prilično primirila na sceni, da bi potom jedva dočekala pauzu kako bi rešila problem. Čim je ušla u bekstejdž, potražila je ženu koja joj je zašila bretelu, pa je mlada pevačica mogla da nastavi da se veseli u emisiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP