Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSTALA SEKS BOMBA

Grandiozna transformacija Željkove ćerke! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 11.02.2014 - 19:30:00h | Komentara: 1

Mina Joksimović (18), ćerka pop zvezde i člana žirija „Iks faktora“ Željka Joksimovića, iznenadila je javnost provokativnim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, a koje su vrlo brzo preplavile portale bivše Jugoslavije. Minu, koju pevač ima iz prvog braka sa suprugom Vesnom, javnost je godinama viđala u dečjim haljinicama i sa naočarima, a sada je postala prava lepotica koja muškarce ostavlja bez daha.

Po ugledu na slavne lepotice, Joksimovićeva naslednica je na fotografijama pokazala bujni dekolte i napućena usta, a s obzirom na to da nikad nije bila na meti medija niti ju je otac eskoponirao u javnosti, ona je zatečena što su njene slike izazvale buru komentara.

Od devojčurka...

Od devojčurka...

 - Konačno su mediji shvatili da si odrasla - aludirali su mnogi na to što Željkova naslednica nije bila u medijima onoliko koliko i deca nekih njegovih kolega.

...do zavodnice

...do zavodnice

Mina se na društvenim mrežama juče zahvaljivala na komplimentima da je prava seks bomba, a osim u Srbiji, podršku je dobila i od mnogih muškaraca iz BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

- Hvala vam ako tako kažete. Hvala svim novinama na ovako lepim tekstovima i lepim rečima - napisala je Mina, koja je krenula očevim stopama i studira Fakultet muzičke umetnosti.
Mnogi Željkovi fanovi su je na Fejsbuku savetovali da što pre snimi singl, nakon čega je ona priznala da planira objavljivanje pesme.
- Za sada nemam, ali biće - rekla je Mina.
Željko, koji će uskoro ponovo postati otac s obzirom na to da je njegova supruga Jovana trudna, juče nije želeo da se oglasi povodom Mininih fotografija i medijske pažnje koju je dobila, ali je nesumnjivo ponosan na svoju mezimicu. 

Željko: Mina je moj savetnik!

Kada je njegova naslednica postala punoletna, Joksimović nije krio da je ponosan na nju.
- Ponosan sam otac devojke koja je sad već punoletna. Otac si ceo život, roditeljska uloga je najvažnija koju imamo. Posebno sam srećan jer je Mina veoma talentovana i uveren sam da će s vremenom taj talenat i iskazati. Često je čak i moj savetnik, uvek je rado pitam za mišljenje i veoma ga cenim. Njoj uvek govorim da veruje u sebe i poštuje sebe i druge - rekao je Željko.

Poslednji komentari
  • Ljiljana Vreme: 12.02.2014 04:17h

    Strasno! Sta postade od normalnog devojcurka! Jadna devojka, a jadan i Zeljko sa njom takvom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP