Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LUDNICA

Guano Apes i Max Romeo zvijezde sedmog Demofesta!

Autor: A.O. | 16.06.2014 - 17:45:00h | Komentara: 0

Slavni nemački rokeri "Guano Apes", rege legenda sa Jamajke Maks Romeo i još jedan inostrani izvođač koji će ostati iznenađenje, uz regionalne zvezde Hladno pivo, Eyesburn i Damira Urbana, i prošlogodišnje pobednike "Smoke Shakers", "Kontradiskhn" i "M.O.R.T", glavne su ovogodišnje zvezde revijalnog programa sedmog izdanja Jelen Demofesta, čiji će hitovi odjekivati zidinama tvrđave Kastel od 17. do 19. jula.

Guano Apes

Guano Apes

Bitno proširenom programu Jelen Demofesta tako će pridružiti rok velikani "Guano Apes", koji će uz kultni zagrebački punk rok sastav "Hladno pivo" svirati 17. jula, prve festivalske večeri, beogradska regae core atrakcija "Eyesburn" narednog dana će svirati na bini najavljujući spektakl reggae veterana Maxa Romea, a treće, finalno veče rezervisano je za nastup slavnog Damira Urbana, koji će svirati uz, za sada, tajnog svetski poznatog izvođača.

Damir Urban

Damir Urban

Urban će nastupiti i kao povratnik na sedmom Jelen Demofestu, a svi se dobro sećaju njegovog neverovatnog koncerta tokom provale oblaka na premijernom izdanju festivala, 2008. godine.

Eyesburn

Eyesburn

Takođe, na spisku glavnih izvođača nalaze se i prošlogodišnji pobednici Jelen Demofesta, bend "M.O.R.T." iz Hrvatske, Makedonci "Smoke Shakers" i slovenački sastav "Kontradikshn", a oni će zaokružiti do sada najjači revijalni program Jelen Demofesta.
Nagrade i priznanja:
Jelen Demofest postoji zbog demo bendova, a osnovni cilj festivala je da najbolji dobiju priliku da pokažu koliko su umešni, ali da za to budu i adekvatno nagrađeni. Trećeplasirani takmičar osvojiće binsku opremu u vrednosti 2.000 evra, vicešampion dobiće 3.000 evra za binsku opremu, a najbolji demo bend čeka 5.000 evra, što uključuje i nagradu profesionalnog snimanja albuma i video spot u MTV produkciji.

Hladno Pivo

Hladno Pivo

 
Nagrađen instrumentom biće najbolji basista festivala, dok će najbolji bubnjar kao nagradu dobiti doboš za svoj set, a Jelen Demofest ne zaboravlja ni lokalnu scenu, pa će najperspektivnijem banjalučkom sastavu biti uručeno 1.000 evra.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP