Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČISTAČICA IZ SUBOTICE I FINALISTKINJA ŠOUA „JA IMAM TALENAT”

Hajnalka Buš: Želim duet sa Mirnom Radulović!

Autor: D. P. | 19.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Hajnalka Buš iz Subotice ili domaća Suzan Bojl, kako ju je u takmičenju nazvao glumac Ivan Bosiljčić, finalistkinja šoua „Ja imam talenat“, za „Alo!“ je otkrila da je ponosna na svoju sugrađanku Mirnu Radulović, s kojom želi i duet.

Hajnalka Buš

Hajnalka Buš

- Uopšte se nisam nadala ovom uspehu u šouu „Ja imam talenat“ i potpuno sam ravndušno pristupila svemu tome. Ali eto, uspela sam i veoma sam srećna i ponosna sam. Moji sugrađani su uz mene, a ja sam ponosna i na Mirnu Radulović, još jednu Subotičanku koja je uspela u poznatom muzičkom takmičenju.

Čula sam da je predivna, savršeno peva i izgleda divno i stvarno bih želela da snimim duet s njom, iako je ne poznajem - otkriva Hajnalka, koja ipak ne misli da je srpska Suzan Bojl.

- Ne mislim da sam kao Suzan Bojl, karakterno se veoma razlikujemo, a i ja sam se u životu za sve borila - priča čistačica iz Hemijsko-tehnološke škole u Subotici koja nije sigurna da će baciti metlu ako pobedi, a kaže da su đaci njeni veliki obožavaoci.

Svi je traže: Mirna Radulović

Svi je traže: Mirna Radulović | Foto: Goran Srdanov


- Ne znam da li ću prestati da radim kao tetkica ako pobedim, to je za sada misterija, a i veoma volim đake iz škole u kojoj radim i oni su moji najveći obožavaoci. Pričaju mi svoje ljubavne probleme, sve znam o njima - kaže Gospođa Buš, koja u početku nije imala podršku svog supruga, a sada je on njen najveći fan.

- U početku nije bio za to da se prijavim i učestvujem u šou programu „Ja imam talenat“, ali kada je u nedelju video moj nastup, rekao je da se ponovo zaljubio u mene. Sad mi je on najveći fan - kroz smeh priča Hajnalka Buš, koja je u nedelje zajedno sa Nikolom Radovićem prošla u finale poznatog takmičenja i nastaviće borbu za 100.000 evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP