Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODBIO POZIV

Halid Muslimović neće da peva u Cecinoj Žitorađi!

Autor: Expressmag.ba | 15.02.2014 - 21:00:00h | Komentara: 4

- Ne znam koliko bi mi bilo pametno da sada tamo nastupim, zbog marketinga. Ali, muzika nema granice, zar ne?! U Srbiji su zapevali i oni koji su se zaklinjali da neće nikada - ispričao je popularni pevač

Halid Muslimović

Halid Muslimović | Foto: facebook / Halid Muslimović

Popularni bosanski pevač Halid Muslimović dobio je poziv Slobodana Veličkovića, oca Cece Ražnatović, da nastupi u pevačicinom rodnom mestu Žitorađi, međutim, Muslimović je ponudu odbio jer kako kaže, nije siguran koliko je to dobra ideja… zbog njegovog marketinga!

- Sad da hoću mogu tamo da odem i da održim veliki koncert. Oni bi tamo sve reklamirali, pripremili dvoranu, a moje bi bilo da odem sa muzičarima, pevam tri sata i da pokupim novac (smeh). Ali još ništa od toga pošto ne znam koliko bi mi to bilo pametno sada zbog marketinga. Ali, muzika nema granice, zar ne?! U Srbiji su zapevali i oni koji su se zaklinjali da neće nikada – izjavio je Halid Muslimović.
Poslednji komentari
  • Драгорад Жванић Лобас Vreme: 15.02.2014 23:17h

    А да је Приједор!?

  • dragan Vreme: 16.02.2014 10:08h

    ma ima tu nesto drugo? sta se uhvatio za srbiju? sto nije u sarajevu u prvim redovima pa da peva do mile volje?

  • Ovo je neistina Vreme: 16.02.2014 11:04h

    U cemu je problem ? Nisam sigurna u verodostojnost ovog teksta i prosto sumnjam , da bi jedna velicina od pevaca , a ipak jedan skroman covek poput Halida bilo sta ovako izjavio i u sali. Godinama slovi za jednu veliku zvezdu , koja rado je prisutan na ovim prostorima i koga mi rado docekujemo i slusamo, to sto neko zeli napraviti losu reklamu , to se cini sa vecinom Bosanskih pevaca, vazno da Frvate velicamo i to one koji su se zaklinjali nikada kod nas i vodili losu kampanju i vredsjali nas pogrdnim imenima u onim losim vremenima, pa su danas " crvenim tepihom" docekivani , Severina, Doris, Kesovija, Fosili... jako vam je negde kratko pamcenje. Halid je bio i ostao velika zvezda i posten prema svom radu i svojoj publici , gde god ona bila.

  • Mina Vreme: 16.02.2014 14:30h

    Koja vest, kako neobjaviste , kada ovaj isti Halid Muslimovic peva u Guvi i slusa ga na niljade poklonika dobre pesme i svega onos sto nasa Guca donosi, onda je tajac , a sada neka vest, jer sto je Ceca iz Zitoradja ? Svasta, niti verujem u ovaj izmisljeni interviju i izjavu, a i da je tacna nezameram, jer je on ipak veliko ime.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP