Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VANSUDSKI PUT

Hanka Paldum hoće nagodbu sa Srbinom koga je mučila u logoru!

Autor: Kurir | 31.10.2014 - 13:15:00h | Komentara: 1

Bosanska pevačica pokušava da vansudskim putem reši spor s Goranom Golubom, koji je tereti za ratne zločine i seksualno zlostavljanje tokom njegovog pritvora u logoru Silos

hanka paldum

Hanka Paldum, nakon što je tužila Gorana Goluba zbog optužbi i krivične prijave da ga je tokom rata u Bosni i Hercegovini mučila u zloglasnom logoru Silos na Igmanu, odlučila je da se sa njim nagodi.
Kako piše Kurir, pevačica je zatražila da ona i bivši logoraš spor reše vanparnično, što je potvrdio i njegov advokat Duško Tomić.
Nije dolazila na suđenje
- Hanka je tužila žrtvu, mog klijenta Gorana Goluba, koga zastupam i u ovom procesu, ali i mene, zbog čega sam ja angažovao advokata Envera Dupovca, iako sam mogao i sam da se branim. Ona tvrdi da smo je teško oštetili jer smo u javnost izneli istinu s dokazima i zahteva od nas obojice nadoknadu od po 20.000 KM.
Međutim, tokom tri zakazane rasprave koje smo imali tužilac je na zahtev njenog advokata tražio odgađanje, i to je počelo da se razvlači u nedogled. Očigledno je da oni kupuju vreme. U međuvremenu Hankin advokat je tražio da se nagodimo, da povučemo krivičnu prijavu. Mene niko nije zlostavljao, pa ja nemam šta povući, a na Goranu je da odluči šta mu je činiti! On od te pevačice samo traži javno izvinjenje - ispričao je advokat Tomić.
S druge strane, Minela , ćerka Hanke Paldum, koja se javila na njen telefon, tvrdi da nema govora ni o kakvoj nagodbi.
Hanka neće da se izvini
- Nije istina da moja majka traži nagodbu! Ona će na sudu isterati pravdu s tim čovekom. Za šta ona njemu da se izvini?! Od toga nema ništa - kaže Minela.
Jezivo

HANKA MI JE U LOGORU GNJEČILA POLNI ORGAN!
Goran Golub je u svojoj optužbi izneo da ga je u februaru 1993. godine na Igmanu pevačica gazila po polnom organu, zbog čega ju je okrivio da je bila direktan učesnik u ratnim zločinima.

- Hanka je bila u vojnoj uniformi i šetala je kroz logor. Pogledao sam je i ona je to videla, prišla mi i viknula: „Šta gledaš!“ Naredila mi je da sednem i da raširim noge, što sam i učinio. Tada mi je svom snagom zgnječila polni organ - obelodanio je Golub, koji je četiri godine proveo u logorima Silos i Viktor Bubanj.
Poslednji komentari
  • golub Vreme: 01.11.2014 11:51h

    Bolje bi bilo Hanki da ogrne feredžu! Ako se borila za takvu stvar, nema smisla da se sad modira polugola! To bi joj bila taman kazna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP