Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA MUKAMA

Hanka poslala sina da se leči od narkomanije!

Autor: Kurir | 20.07.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Mirzad Brkić ima probleme sa zavisnošću od droge, pa ga je majka odvela na prestižnu kliniku u Nemačkoj, gde će tri meseca biti na odvikavanju

hanka paldum

Hanka Paldum

Mirzad Brkić (28), sin Hanke Paldum (58), trenutno se nalazi na rehabilitaciji i odvikavanju od droge u Nemačkoj.

Naslednik popularne kraljice sevdaha javnosti je postao poznat u januaru ove godine, kada je svojim džipom marke „nisan“ u Sarajevu naleteo na tri žene koje je teže povredio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom spida.

NA BRKIĆA PUCANO PRE TRI GODINE

Mirzad Brkić godinama je poznat policiji zbog kriminalnih radnji i upotrebe narkotika. On je 2006. godine doveden u vezu sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je vozeći motor navodno udario i povredio pešaka, ali je taj slučaj zataškan. Priča se da je pevačica povređenoj platila odštetu, a potom je sina sklonila u Nemačku na neko vreme. Pet godina kasnije, 26. februara 2011. godine Mirsad je ranjen u pucnjavi. On je tad pogođen hicem u potkolenicu, ali policiji nije želeo da kaže gde i kako je došlo do obračuna, niti ko je pucao na njega.

Nakon ove nesreće, Hanka je svog naslednika prijavila centru za odvikavanje od alkohola i narkotika, u kome mora da provede 90 dana kako bi ispunio sve uslove pogodbe s tužilaštvom koje je protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti javnog saobraćaja.

- Poslednjih godina Mirzad ima problema s narkoticima, a pored toga zavisan je i od alkohola. On će tri meseca provesti na lečenju kako bi izbegao zatvor - priča izvor i nastavlja.

- Hankin sin ima beskrajnu podršku porodice, koja mu je u inostranstvu omogućila adekvatno lečenje. Na rehabilitaciju je otišao na nagovor majke, koju je najviše pogodilo njegovo trenutno stanje - ističe sagovornik Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

Ovim povodom pozvali smo popularnu pevačicu, međutim, čim smo se predstavili, ona je prekinula vezu. Takođe, do zaključenja broja nije želela da odgovori na poruku u kojoj su joj objašnjeni razlozi našeg poziva.

Poslednji komentari
  • s, Vreme: 20.07.2014 12:52h

    Kolo srece se okrece...

  • nedjo Vreme: 20.07.2014 18:10h

    jako fin mladić

  • Sarajka Vreme: 20.07.2014 18:35h

    Crna ti, pa kad se toliko dugo odvikava kako ce posle opet da se navikne.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP