Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTVORENO

Hari Varešanović progovorio o razvodu!

Autor: Puls.rs | 23.05.2015 - 23:00:00h | Komentara: 1

Trideset godina grupa Hari Mata Hari proslaviće u Lisinskom 1. juna koncertom "Muzička trilogija", a Hari Varešanović ispričao je zašto je sretan što mu deca nisu muzičari, zbog čega je odbijao pesmu "Prsten i zlatni lanac" koja je poslije postala hit...

Hari Mata Hari

Hari Varešanović

Nikada niste skrivali razloge razvoda od prve supruge, niste se bojali da priznate životne greške.

- Nikada se nisam sramio ni skrivao svoj život, ali nisam tome pridavao marketinški značaj, niti bih se 50 puta sastavio i rastavio samo da osvanem na naslovnim stranicama novina. Suština mog rada uvek je bila dobra pesma i pevanje, trudio sam se u tome, nisam izbegavao da govorim o tome što mi se u životu događa, ali javnost i publiku nisam volio time da opterećujem, prijatelje da, ali publiku ne. Nisam ni imao turbulentan život, kad su bile budalaste godine, budalasto sam se ponašao, bio sam tema i nekih žutih novina krajem 80-ih godina kada su na svakog slatkastog pevača padale devojke, bio sam tada i malo nemiran i lečio svoje komplekse, ali sve je to normalno.

Jesu li vaša deca, ćerka Nađa te sinovi Damir i Mak, nasledila muzički gen?

- Hvala Bogu, nemaju veze s muzikom. Mislim da, kad bi mi ćerka pevala, možda bi se govorilo: pa što ona glumi, otac joj je pevao bolje. Moja deca imaju svoj život i zašto da ga ne obogate svojim snovima i ostvarenjima svojih snova. Oni su odabrali medicinu, informatiku i sport kao svoje pravce, ja neću gurati ništa, ali ću ih podržavati u svemu. Nađa je doktorkai u Nemačkoj je na specijalizaciji za anesteziologa, jedan mi je sin u informatici, a drugi završava Kineziološki fakultet. Moj je zadatak kao oca podržavati njihove snove i ne bušiti njihove balone želja. Ne lečim svoje snove na njihovim dečjim snovima.

Uz koju pesmu vas veže neka posebna anegdota ili priča?

- Sve moje pesme nastale su radom i kombinatorikom najboljih stvari i ideja, borbom ekipe i saradnika i mene kao autora da to bude još bolje. Svaka pesma ima neku neobičnu priču, evo na pamet mi pada pesma "Prsten i zlatni lanac", možda jedan od mojih najvećih hitova. Na početku nisam pristao da otpevam tu pesmu i izgovor mi je bio da je tekst nekako jeftin i nije bio na nekom mom romantičnom sofisticiranom nivou. Jedva su me nagovorili da je pevam. Eto, to je dokaz koliko čovek može biti glup.

Poslednji komentari
  • maca Vreme: 24.05.2015 07:34h

    u opste me ne interesuju ovi stranci neka ide u svoju zemlju pa tamo nek glumi veliku zvezdu svi su oni samo u srbiji zvezde nigde vise nama ko da svrake piju mozak vazda

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP