Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI PEVAČ OTVORENO:

Haris Džinović: Ja sam glavni kuvar u mojoj kući, a ni moja Melina nije besposlena!

Autor: Scandal | 28.12.2014 - 21:00:00h | Komentara: 2

“Radujem se novogodišnjim praznicima. Ali ne pripremaju se samo tada slavlja u mojoj kući. Evo i večeras me čekaju gosti, moram da spremam večeru. Ja sam glavni kuvar, a šta ću spremati, ne znam, nešto će biti”, priča Haris za Scandal.

Melina i Hars Džinović

Melina i Haris Džinović

“Melina mi pomaže oko večere, ona kuva natprosečno dobro. Radi i u svojoj firmi, i po kući, nije besposlena. Vredna je veoma i sa te strane svaka joj čast”, hvali se Haris i otkriva da još uvek nisu sigurni da li će ići negde na zimovanje:

“Na zimovanje ne znam da li ću ići, počinje mi posle Nove godine američka turneja. Inače se s Melinom oko svega dogovaram. Sednemo i otvorimo karte ko bi gde voleo, želeo i hteo da ide. Nema kontre kod nas, uvek se usaglasimo, a da ide neko na jednu stranu, a da mu nije prijatno – stvarno nema smisla. Idemo tamo gde je odlično za svačije prohteve.”

Na kraju nismo odoleli da ga pitamo i šta misli o kandidatkinji “Pinkovih zvezda” Ivoni Negovanović Cuci, koju mediji navode kao ljubavnicu Šabana Šaulića, a s kojim on ima uskoro i koncert.

“Ja to ne znam, niti bih želeo bilo šta da komentarišem. Mene to apsolutno ne zanima, no comment”, bio je kratak Haris, ali smo mi pokušali da izvučemo bar komentar o tome da li je pominje Šaban.

“Ne, i sada vam kažem, no comment! On je kao kolega odličan i sjajan! Stalno me zove u Krčedin, ali nisam stigao ovog leta da odem”, zaključuje Haris.

Poslednji komentari
  • Prle Vreme: 29.12.2014 00:41h

    Bolje bi Harisu bilo da se ugrizao za jezik nego da mnogo hvali "zaposlenu" zenu. Bili zivi pa videli...Sve je neiskreno i iz intesera. Sa njene strane.

  • Mirka Vreme: 29.12.2014 01:38h

    Gospodin

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP