Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ REAGOVAO NA ISPOVET SINA MARINE TUCAKOVIĆ

Haris Džinović: Možda mi je nuždio i u tanjir!

Autor: Ekipa Alo! | 21.01.2015 - 19:30:00h | Komentara: 1

Povodom ispovesti koju je izneo sin Marine Tucaković u kojoj je ispričao epizodu iz detinjstva kada je piškio u viski Harisa Džinovića, oglasio se i pevač.

Haris Džinović

- Otkud ja znam šta je Laća radio pre 30 godina. On je tada bio dete, i to su dečja posla. Ako on kaže da se popišao meni u viski, onda je tako. Mogao je da kaže i da mi se posrao u tanjir, šta ja sada da radim? On je sin moje dobre prijateljice i ja ga kao takvog prihvatam - rekao je Haris za "Alo!“.
Inače, Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, uzdrmao je javnost svojom ispovešću za jedan domaći portal, u kojoj opisuje kako je to biti dete poznatih roditelja.
Tako je, između ostalog, naveo da je piškio Harisu Džinoviću u viski, a da popularni pevač nije provalio čudan ukus pića, pa ga je iskapio, a zbog ovog bizarnog detalja, Laća se pokajao.

- Bio sam izuzetno intuitivno i hiperaktivno dete, i kako bih sačuvao roditelje samo za sebe, smišljao sam razne pakosti prema onima koje energetski nisam prihvatao i koji su mi smetali. Sad mogu da kažem, do granice kretenizma. Neki su zaista zaslužili moje male osvete, a neki su, kolateralno, prošli kao bosi po trnju, jer su se prosto našli na putu. Sad mi je žao što sam Harisu Džinoviću pišao u viski - sad ga uvek rado popijem, kad god se nađem u njegovom društvu, jer je sjajan tip - napisao je Laća u pismu, i dodao:

- Kad odrastaš u kući u kojoj se maltene istovremeno slušaju demo-snimci za Džeja i Viki i novi album Majkla Džeksona, u kući kroz koju dnevno prođe toliko duša da pomisliš da živiš na železničkoj stanici, od pevača, menadžera, kompozitora preko političara i kriminalaca do električara, vodovodžija i ostalog "običnog" sveta, normalnost je teško sačuvati u toj psihodeliji - iskren je Laća.

Haris Džinović

On kaže da je, kako bi sačuvao svoje parče slobode, izabrao da bude "antihrist".
- Imao sam stav "pišam se po svemu“ da bih izdržao turbulencije. Mislim da ne postoji pevač koji nije imao muke s „malim Laćom“. Uveren sam da su se neki i psihički pripremali pred dolazak u našu kuću, koliko je moja destruktivnost i zločestost bila neiscrpna. Estrada je užasno neobičan svet suštinski običnih ljudi. Znam je kao zlu paru, maltene sam se rodio u njoj, i nije me sramota da priznam da sam, pasivno ili aktivno, deo nje - otkrio je Marinin sin.
 
Poslednji komentari
  • Istina Vreme: 22.01.2015 08:39h

    Tanja je više smešna sa negiranjem da je muž tuče jer svi to znaju, Bane je samo hteo da stane u njenu odbranu. Vodio joj je fejzbuk stranicu i juzjub kanal i ona se ljuti jer je uzeo pare? Pa ona nema pojma koliko je to naporono i da oduzima previše vremena, nije mu nista ni plaćala. I ako je uzeo sam pare, sam se mučio oko kanala i njenoh promovisanja. Što se tiče priče oko Crnogorca i to je radio zbog nje jer je hteo da objedini dve stranice i da ima više fanova. To što je feminiziran ga ne čini lošim čovekom, bar nije nasilnik sa niskim IQ-om ko njen muž. Bane je sa tog jutjub kanala išao i jadan sve klipove druge komentarisao sa "svaka cast koleginice" i drugi su počeli da je cene kao dobru i neiskvarenu zahvaljujući njemu. Na kraju su pokušali da mu oduzmu stranicu i kanal i pametno što je sve obrisao. Sad ona ludi jer joj nema klipova. E pa ko je šiša kad nije uključila mozak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP