Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BATA ZDRAVKOVIĆ NAPRAVIO SCENU NA SNIMANJU „PINKOVIH ZVEZDA“ ZBOG ŽENE

Haris je bandit, a Marina alkos!

Autor: Ivan Gajić | 21.12.2014 - 19:00:00h | Komentara: 25

Bata Zdravković napravio je skandal na snimanju „Pinkovih zvezda“ posle saznanja da njegova supruga nije prošla u dalji krug! U studiju u Šimanovcima bilo je jako zanimljivo, a kako nam priča izvor sa lica mesta, pevač se sve vreme smeškao u kameru, pozdravljao publiku, međutim, kad su se reflektori ugasili, osuo je paljbu po žiriju.

Bata Zdravković

 

Poznati pevač burno
reagovao posle
saznanja da njegova
žena Tatjana nije
prošla u dalji krug u
„Pinkovim zvezdama“

- Baš je bilo neprijatno slušati ga. Kad je saznao da mu Tatjana nije prošla počeo je da se dere sa svog mesta iz publike. “Uaaa žiri, kompetentni ste da ne kažem koliko, uaaa”, vikao je on iz sveg glasa, i nije se obazirao na publiku koja ga je zbunjeno posmatrala. Onda kad je žiri krenuo ka bekstejdžu, počeo je da dobacuje za Harisom:
„Koji si ti faktor, ti si kao pevač veliki, pa moju ženu ne puštaš, sram vas bilo, bando jedno“, a ništa bolje nije prošla ni Marina, koja ga je zbunjeno posmatrala. Nju je pevač nazvao alkoholičarkom. „A po čemu je ona, majke vam kompetenta? Pa svako može da uzme i da napiše neki tekst, strofu. Je l‘ to znači da je sad ona muzički potkovana, ne razumem. Obična alkoholičarka. Ona će da sudi mojoj ženi. Koji li sam đavo ženu i podržao da se prijavi ovde. Nama ovakve stvari nisu potrebne, stvarno“, priča nam izvor, koji dodaje da su statisti zabezeknuto posmatrali pevačevo ponašanje, koji je jedva uspeo da se smiri posle nekog vremena.

Bata Zdravković

- Žena je posle pokušavala da ga smiri, i umesto on nju da teši, ona je morala njega. Verovatno je previše očekivao od svojih kolega.

Pomenuti žiri nije bio preterano raspoložen za komentrisanje naših navoda, tako da je, kada smo je pozvali, Marina rekla da je u velikoj gužvi i na bitnom sastanku u SOKOJ-u, te da će nam se javiti kasnije, međutim, to se nije desilo. Harisov komentar nismo uspeli da dobijemo.

Ceci fan izjavio ljubav: Ti si moj život!

Pesmu „Pustite me da ga vidim“ takmičarka u emisiji „Pinkove zvezde“, Aleksandra, je izvela na maestralan način. Tako, da je već tokom prve pesme dobila svih pet glasova žirija. Oduševila je sve članove žirija.


- Možemo li završiti takmičenje da ne peva uopšte drugu pesmu? Mene ne zanima ništa. Ona je toliko dobro otpevala na svoj način ovu pesmu, tako dobro, jako, tačno, ekspresivno- rekao je Haris.

Bata Zdravković

 
Aleksandra je želela da kaže Ceci par reči.


- Svetlana je definitivno moj život! Verujte! Imam dokaz na leđima- rekla je takmičarka i pokazala svoju tetovažu posvećenu folk zvezdi.


Međutim, u drugoj pesmi se situacija preokrenula na Aleksandrinu štetu. Pesma „Da budeš jednako dobar“ se, po Željkovom mišljenju pokazala kao nepremostiva prepreka i zato je spustio svoju stolicu. Publika u studiju i Milan su bili u šoku i glasno su negodovali zbog toga.

Poslednji komentari
  • celavac Vreme: 21.12.2014 19:11h

    sto onaj Hari ne skida sesir? neka mi neko objasni. ono je nekultura da non stop drzi taj sesir na glavi u zatvorenoj prostoriji.

  • slovenac Vreme: 21.12.2014 20:07h

    Pa nije ti prvi put da nekoga vređaš, i kod Lee kiš si pravio sr...nja,usred emisije, kad si vređao Marka Đurovskog, ti jedino šta znaš je da te iste kolege imitiraš ti ćeš da sudiš ko je kopententan i ko nije pa piši ti tekstove i strofe kad si toliko pametan, mnoge zvezde su zahvaljujući Marini postigle to što su sad

  • Milica Vreme: 21.12.2014 20:28h

    Pesma se zove Ti si taj sto luduje Maje Odzaklijevske.

  • Bratislav Vreme: 21.12.2014 20:36h

    E bas je on kompetentan za nesto. Tolko je popularan da mora u rijaliti da se blamira. Ziri je po meni u boljem sastavu sa Borom, ali i u ovom ne mari.

  • Ana Vreme: 21.12.2014 20:56h

    Bata Zdravkovic je u pravu,ko je Marina?Ona da odredjuje kako neko peva?Zena je bas lepo pevala i pristojna je.A o Harisu necu da komentarisem uopste,jer mislim da nije vredan toga.A za Marinu mislim da nije nikakav strucnjak za pevanje.Nije strucnjak ni za sebe,sramota...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP