Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DUDIĆU NAPRAVILI SAČEKUŠU U WC-U

Hasan: Pretukli su me zbog Jelene! (FOTO + VIDEO)

Autor: J. P. - B.R. | 24.04.2015 - 12:00:00h | Komentara: 13

Pevač i bivši bokser Hasan Dudić pretučen je u noći između srede i četvrtka u hotelskom restoranu na Slaviji, i tom prilikom zadobio je povrede glave i oka. Hasan se pre toga sa poznanicima posvađao zbog rediteljke Jelene Golubović, zbog koje je i izbačen iz rijalitija „Parovi“, jer ju je udario.

Nakon što se sa nekoliko  kafanskih poznanika  posvađao oko Golubovićeve,  bivši bokser se probudio u  bolnici sa povredama glav

Nakon što se sa nekoliko kafanskih poznanika posvađao oko Golubovićeve, bivši bokser se probudio u bolnici sa povredama glave

Kako saznajemo, sve se odigralo oko jedan sat iza ponoći, kada je Dudić u lokvi krvi dovezen na VMA, gde mu je ukazana prva pomoć. On je tada policajcima rekao da su ga pretukli nepoznati muškarci.


Saslušan napadač


Samo dan nakon što je Hasan Dudić pretučen u “Maloj Slaviji“, policajci iz Policijske stanice Vračar uspeli su da identifikuju i saslušaju napadača na bivšeg boksera i pevača.
- Dudić je takođe pozvan da da izjavu, ali je on rekao da mu nije dobro i da to nije u stanju da učini. Kada bude i on saslušan, sve će biti upućeno nadležnom tužiocu, koji će dalje odlučivati o toku ovog slučaja - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

- On se ne seća ko ga je tukao, ali zna da su ga rukama i nogama udarali po celom telu, kao i da se pre toga posvađao sa nekoliko nepoznatih ljudi. Policija je odmah raspisala poternicu za jednim od njih, a od restorana „Mala Slavija“, gde se sve dogodilo, tražili su snimak kako bi identifikovali napadače. Hasan je prošao sa lakšim povredama - kaže naš izvor blizak organima reda.

Ipak, kada smo juče posetili Hasana u sobi hotela „Slavija“, gde inače živi, on nam je poverio mnogo više detalje nego policajcima.

- Bio mi je prika u gostima (otac snajke Milice) i kada sam ga ispratio na autobusku stanicu, u povratku me je nekoliko momaka pozvalo da sednem sa njima za sto. Poznajem ih, jer se srećemo u hotelskom restoranu, to nam je kao dvorište kuće. Sećam se da smo se raspravljali nešto oko one budale Jelene Golubović i da je došao taj Crnogorac u kojeg je ona zaljubljena.

Nisam video  ko me je udario,  ni koliko njih  me je tuklo.  Probudio sam  se na VMA, gde sam dao izjavu policajcima

Nisam video ko me je udario, ni koliko njih me je tuklo. Probudio sam se na VMA, gde sam dao izjavu policajcima

Iako ne pijem alkohol, sa njima sam popio nekoliko piva. Poslednje čega se sećam je da sam krenuo u WC. Nisam video ko me je udario, ni koliko njih me je tuklo, ali pretpostavljam da su to muškarci sa kojima sam sedeo za stolom. Probudio sam se na VMA, gde sam dao izjavu policajcima, ali se ne sećam ni šta sam pričao. Još uvek me bole oko i teme, a najgore od svega je što mi se sve vreme vrti u glavi. Sigurno sam imao potres mozga, sada će mi doći sin, sve će ih zapaliti - kaže pevač koji nas je dočekao u krevetu sa podlivima oka i posekotinama.

U međuvremenu nam se pridružio i Hasanov sin Miki, koji je iz medija saznao šta se desilo. Zaprepašćen očevim stanjem, Dudićev naslednik tražio je da ga ponovo odvede na preglede.

Jelena Golubović

Jelena Golubović


- Nisam mislio da je ovako strašno. Ispričaj mi šta se desilo i ko ti je to uradio - govorio je Miki, dok je sve vreme uzdisao pokušavajući da savlada bes zbog povreda koje vidi na očevom licu.

Šaban me nije zvao


S obzirom na to da se već uveliko pisalo o tome kako je supruga njegovom bratu Šabanu Šauliću zabranila da se čuje sa njim, pitali smo Hasana da li se nešto promenilo sada, posle incidenta.
- Ma nije. Čuo je šta mi se desilo, ali se raspitivao preko našeg zajedničkog prijatelja. Ne znam što me lično nije zvao, nego drugi zove u njegovo ime - razočaran je Dudić.

Lekarski izveštaj

Lekarski izveštaj

Doktori: Bio je pijan i nije sarađivao


U lekarskom izveštaju doktora koji su na VMA primili Hasana, stoji sledeće:
- Pacijent je povređen pod nerazjašnjenim okolnostima. Ne sarađuje pri pregledu. Potreban je pregled toksikologa i kontrola kod maksilofacijalnog hirurga po otrežnjenju jer je toksikološkom analizom utvrđeno da ima 2,43 promila alkohola u krvi.

Poslednji komentari
  • boro Vreme: 24.04.2015 12:44h

    čuj mu izjave , zapaliće ih , hoće da mu se i sin pridruži . kako je glup , a da je fasovao jeste i neka je .

  • tosa Vreme: 24.04.2015 13:31h

    A uuu kakva piva. Jedna flaša jedan promil.

  • Stojka Vreme: 24.04.2015 14:00h

    Matori djevo trazio djavola i nasao ga. Kojeg vraga se potuca po kafanama sa nepoznatim ljudima a pogotovo da komentarise desavanje u Parovima i to osobu koju je tako mucki mlatio ,vrijedjao,tukao pred javnosti Jelenu Golubovic?!

  • DR Vreme: 24.04.2015 15:41h

    Citajte drugu gijagnozu ,pise da je bio pod dejstvom alkohola .

  • bojana Vreme: 24.04.2015 15:42h

    neka su te prebili i jos bih trebali da te biju..zasto nisi bio jak kao kada si tukao zensku tada si bio jak a sada????? hahahaahahah uzivaj u bolovima to i zasluzujes

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP