Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL

Hrvatski mediji objavili šokantnu priču: Milan nije otac Severininog sina!

Autor: Opera 17 | 18.10.2013 - 10:10:00h | Komentara: 8

Hrvatski mediji tvrde da otac Severininog sina Aleksandra nije Milan Popović, već neimenovani srpski mafijaš.

Ljubavna idila  ili najobičnija farsa?: Severina i Milan

Severina i Milan sa sinom  | Foto: RAS

Iako je delovalo da će priča o razlazu hrvatske pevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića uskoro dobiti i svoj konačni kraj i razrešenje, hrvatski mediji su objavili prilično šokantnu priču koja se odnosi na njihovog sina Aleksandra.
Naime, kako tvrdi portal Tjedno.hr, Aleksandar zapravo nije Milanov sin, već je njegov otac neimenovani srpski mafijaš, dok je kralj bakra samo "glumio" i pomagao svom prijatelju.
- Iz pouzdanih izvora saznali smo da Milan zapravo nije otac Severininog sina i da on ponovno glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža. Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine. Milan kao što je glumio njenog muža sada glumi Aleksandrovog oca, premda zna ko je pravi otac Severininog sina, čineći uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina takođe bila u vezi. Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina ljubovali su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan. Kralj bakra, kako su ga zvali dok se nije spetljao sa Severinom, otkad je postao Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo, nije im to stalno samo tako polazilo za rukom. Kad je dolazilo do prekida, obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga koje su zajedno s čovekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a posle svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog velikog mafijaša u senci, nego i zbog sebe. Ko zna kako bi sada u vreme Severinine najveće popularnosti javnost reagovala kad bi saznala da je veza s Milanom i cela sapunica koja je oko toga nastala izmišljena da bi se prikrila veza sa opasnim kriminalcem – navodi se u pomenutom tekstu.
Hrvatski portal dalje navodi da Severina voli žestoke momke.
- A Severini izgleda takvi tipovi odgovaraju. Nakon, takođe, pomno skrivane veze s Milanom Lučićem i nekim generalima, u njenom životu pojavio se krimos koji je to bez ikakve zadrške. Ali ono što njoj privatno odgovara nije zgodno za javnost, medije i brojne sponzore od kojih je godinama živela dok nije krenula sapunica s Milanom, čiji sledeći nastavak javnost nestrpljivo očekuje.
Autor teksta, Dražen Stjepanović, rekao je za dnevni list "Informer" da se ne boji tužbe jer su njegove informacije tačne.
- Informaciju sam dobio iz svojih beogradskih izvora, kojima verujem. Poznato mi je ime pravog oca Severininog deteta, ali to ćemo naknadno objaviti – rekao je on.
Poslednji komentari
  • frogica Vreme: 18.10.2013 12:08h

    raspad zenski, odvratna na svaki nacin

  • Ceca Vreme: 18.10.2013 12:45h

    Ma Milan je sin Severininog oca, samo još ta opcija nije u igri.

  • Тамара Павловић Vreme: 18.10.2013 13:40h

    Важно је само да је Србин отац сина Александра. Барем то трули рвати признају. Ми тражимо да се син Александар крсти у Храму Српске Православне Цркве и да дете буде српски православац. Српско православље просветлиће животни и радни пут младог Александра у будућности.

  • Dejan Stanivuković Vreme: 18.10.2013 15:29h

    Podržavamo ovde pomenutu gospođu Tamaru. Važno je da se sperma srpskog roda i da je sperma napravila novog Srbina. A to, gde je sporema završila, to i nije bitno, važno je da je od srpske sperme stvoren Srbin Aleksandar.

  • ana Vreme: 18.10.2013 17:01h

    Tesko povjerovati U ovu pricu.A ko je tata Srbin ili ne,zar je to bitno.Dijete je krsteno U katolickoj crkvi,i zavisi od odgoja za sta se djecak opredjeli.Malo je i ruzno komentarisati ko je otac,neka je ziv i zdrav .O Severini suvisno komentarisati.Konacno prestanimo sve sto je napisano gledati malogradjanskom filozofijom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP