Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI SAD

Humanitarni koncert za Jadranku Stojaković

Autor: muzika.co | 15.05.2015 - 21:00:00h | Komentara: 4

Humanitarni koncerti za Jadranku Stojaković održaće se krajem maja u Novom Sadu i Beogradu, a nastupaju Vlada i Bajka, Srđan Marjanović, Ljuba Ninković, Garavi Sokak, Lutajuća Srca.

Jadranka Stojaković

Jadranka Stojaković

Već dugi niz godina, nakon nesretnog pada na sceni, poznata kantautorka boluje od teške bolesti motornog neurona.

U cilju kupovine skupih inostranih lekova Muzička omladina Novog Sada organizovaće humanitarni koncert u Sinagogi 27. maja . Kompletan prihod od ulaznica proslediće se Jadranki Stojaković koja živi u staračkom domu u Banjaluci.
Kako je najavljeno na sajtu jednog od organizatora, Muzičke omladine Novog Sada, na humanitarnim koncertima za pomoć Jadranki Stojaković nastupiće Vlada i Bajka, Srđan Marjanović, Ljuba Ninković (ex S vremena na vreme), Suncokret, Lutajuća srca i Garavi sokak.
Ovu humanitarnu akciju podržala je i najveća izdavačka kuća na prostorima bivše Jugoslavije Croatia Records iz Zagreba, koja daruje svakom posetiocu ovog koncerta poklon CD sa najvećim hitovima Jadranke Stojaković.
Ulaznice po ceni od 1.000 dinara prodaju se u Muzičkoj omladini Novog Sada, Katolička porta br. 2/2 radnim danima do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta 27.maja na mestu održavanja programa u novosadskoj Sinagogi.
Naredni koncert za pomoć Jadranki Stojaković u organizaciji Music Factory trebalo bi da se održi u Beogradu 28. ili 29. maja u dvorani Doma sindikata uz učešće istih izvođača.
Poslednji komentari
  • vitez Vreme: 15.05.2015 22:21h

    Bravo!! Ali ne budite sebični pozovite i ostale prave muzičare Beograđane.

  • Makijaveli Vreme: 16.05.2015 01:52h

    Budite precizni u opisu bolesti Jadranke Stojaković, molim vas! Ona boluje od amiotrofične lateralne skleroze - bolesti motornog neurona, a okidač za pokretanje bolesti je bio pad i povreda kičme i moždine, koji je doživela. Od tada počinje najteža bolest na svetu, atrofija mišića, a leka za ovu bolest - nema! Zato je prošle godine i pokrenuta akcija u čitavom svetu - IceBucketChallenge, gde su se poznati polivali hladnom vodom i donirali sredstva Asocijaciji ALS, za istraživanje ovog neurodegenerativnog oboljenja i podizanja svesti o toku ove teške i nelečive, za sada, bolesti. Bolesnima se daju vitamini, suplementi, kvalitetna hrana, pomoćna ortopedska sredstva, aparati za potporu disanja, jer atrofiraju i disajni organi i to je sve... Zarad istine, o toku bolesti, toliko. A ovo sve pišem, jer u kući imam bolesnika od ALS o kome brinem već nekoliko godina. Jadranki - svu sreću i da ne padne duhom! Mnogi je vole!

  • gavrilovic Vreme: 16.05.2015 09:33h

    BRAVO,LJUDI !!! Zasto se Jadranka ne preseli u Beograd ili u inostranstvo na dalje lecenje?

  • Mirjana Vreme: 16.05.2015 12:29h

    Divno. Jadranka je vrhusnki pevac. Obavezno idem na koncert ujedno da cujem i Garavi Sokak koji obozavam i naravno Ljubu Ninkovica.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP