Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVETSKA EKSKLUZIVA

Hurem za noć u Beogradu pukla 260.000! (FOTO)

Autor: Isidora Tubin | 18.05.2015 - 21:30:00h | Komentara: 0

Turska glumica Merjem Uzerli već dve nedelje boravi u našem glavnom gradu, a uslov za dolazak bio je da njen boravak u Srbiji prođe bez medijske pompe. Iako je striktno tražila da sve prođe u strogoj tajnosti, Hurem se očito opustila i na trenutak zaboravila na budno oko našeg fotografa.

Bauljala od mešavine pića

Bauljala od mešavine pića | Foto: Petar Dimitrijević

„Alo!“ je ekskluzivno uslikao Merjem u noćnom izlasku sa njenim dečkom Ozenom Guvenom, a za nekoliko sati provoda glumica je izdvojila tričavih 260.000 dinara.

Ozen

Ozen | Foto: Profimedia

Vaćarila se sa Ozneom u separeu!


Merjem je očito ponela atmosfera, a i doza alkohola koju je popila, pa se u jednom trenutku toliko opustila da je sa svojim dečkom Ozenom, bez obzira na prisutne, razmenjivala nežnosti. Naime, oni su se zavalili u separe i počeli da strasno da se ljube i pipkaju, ali je glumičino obezbeđenje odmah skočilo i zaklonilo pogled našem fotografu, te nismo uspeli da uslikamo taj trenutak. U svakom slučaju, Merjem i Ozen su se nakon izvesnog vremena vratili druženju i veselju sa prijateljima, a drugi vid zabave su verovatno nastavili u intimnijem okruženju.

- Merjem je izašla u prestonički klub „Shake’n’shake“ u pratnji svog dečka Ozena, Rustem-paše iz čuvene serije „Sulejman Velčanstveni“. Kako priliči zvezdi, Merjem se provela za sve pare.

U njenom separeu pila su se najskuplja pića, kao što su „cirok“ votka, „vev kliko“ šampanjac i najskuplja vina, te ne čudi što je ceh iznosio pozamašnih 2.000 evra. Merjem se cele večeri veselila na splavu, a brojno obezbeđenje je ogradilo separe u kojem je bila glumica.

Turska diva uživala je sa društvom i igrala do ranih jutarnjih časova, a fanovima koji su joj non-stop prilazili posvetila je svega dva minuta, jer je nakon toga reagovalo obezbeđenje i zagradilo separe.
Nakon ludog provoda, glumica je sa svojim dečkom Ozenom, u pratnji obezbeđenja, napustila klub, a kuda su se nakon toga uputili, nije nam poznato - priča za naš list izvor koji se našao na licu mesta.

Bretela brushaltera  spala nakon razmenjivanja  nežnosti sa dečkom

Bretela brushaltera spala nakon razmenjivanja nežnosti sa dečkom | Foto: Petar Dimitrijević


Inače, poznata turska glumica tajno boravi u elitnom beogradskom naselju i radi na snimanju filma „Sulejman Veličanstveni“. Tim povodom nedavno je izjavila:
– Mislim da ćemo filmom „Sulejman Veličanstveni“ nadmašiti seriju - rekla je glumica.

Zbog bivšeg verenika pokušala samoubistvo


Merjem je svojevremeno otkrila šokantne detalje o svom bivšem vereniku Kanu Atešu, koji nije želeo dete s njom. Terao ju je da abortira, a ona je u trenucima očajanja pomišljala na samoubistvo. Hurem je u ispovesti za turske medije otkrila da je pomišljala da se ubije, što je i pokušala one noći kada su se dodeljivale prestižne televizijske nagrade u Antaliji.
- Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila - rekla je kroz suze glumica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP