Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVAKA ČAST!

I Zvezde Granda pomažu ugroženima! (FOTO)

Autor: Puls | 17.05.2014 - 14:50:00h | Komentara: 1

Zvezde „Granda“ su sinoć bile u velikoj akciji kako bi dale svoj doprinos da se pomogne ugroženim ljudima koji su zbog poplava morali da se evakuišu u Beograd.

Zvezde Granda

Darko Lazić, Ana Sević, Milan Mitrović i Milica Pavlović su kupovali pelene, a sinoć su u akciji bili i Slobodan Vasić, Aleksandra Prijović i Ljubomir Ljuba Perućica koji su skupili pare i kupili namirnice za ugrožene.

Zvezde Granda

–Hvala svima!!!! Svim prijateljima koji su dali svoj doprinos! Ponosna sam na sve i srce mi je puno! Prikupili smo 90.000 dinara i kupili hranu i pelene za bebe! Hvala vam do neba i Bog vas blagoslovio!! Pomozite ko koliko može, nije bitno koliko date bitno je da želite i da smo svi zajedno! – poručila je Ana Sević.

Zvezde Granda

I Ljuba Perućica se zahvalio svim ljudima velikog srca koji su im omogli da napune auto stvarima i namirnicama.

Večeras nema „Zvezda Granda“!

Zbog trenutne situacije u Srbiji i Bosni i Hercegovini večeras neće biti emitovana nova takmičarska emisija šoua „Zvezde Granda“, saznaje „Pulsonline“.


- Naravno hvala Slobi Vasicu koji nam je dao odličnu ideju! – poručio je Ljuba Perućica.

Svoj doprinos za pomoć Srbiji dao je i Amar Jašarspahić. Priloge su dali i Saša Kapor i Nikolina Kovač, Ivana Pavković i Petar Mitić, Andreana Čekić i mnogi mnogi drugi prijatelji ovih pevača.
Poslednji komentari
  • Robin Hud Vreme: 19.05.2014 10:06h

    Prikupili ste 90.000 din, kupili pelene, ..... jos 20.000 to je 110.000, ili 1000 eura, sto znaci svako po 250E, pa ovako: Pijete sampnajce od po 500E, nosite tasne od 1000E, garderobu od 2000E, vozite automobile od 100.000E (Darko Lazic "AUDI R8, i da ne nabrajam dalje), i to sve zahvaljujuci tom istom narodu kome sada pomazete, na cijim ste svadbama uzimali minimum po 3000E, zahvaljujuci tom narodu Vi ste puni para, a kao zahvalnost nudite pomoc od po 250E zarad medijske paznje, slike u novinama, mnogi se samo slikaju, malo rade i beze kuci treba sve Vas "VIP" licnosti da bude sramota ogromnu zahvalnost dugujete tom narodu, treba svi da se skupite i date po minimum 5000E, da ponovim: 1. pomoc je preko porebna 2. puni ste para, 3. dugujete narodu. I zamolio bih ne brukajte se vise i ne skupljajte po 200,300E mozete Vi to mnogo, mnogo vise. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji od usta odvajaju da pomognu unesrecenima, a VAS "VIP" licnosti "SRAMOTA DA VAS JE"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP