Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STAROVIĆ ZA ALO! PRIČA O TRAUMI KOJU JE DOŽIVEO NA FARMI

Igor: Da mi Edin
nije držao jezik,
ugušio bih se!

Autor: A. Radojević | 20.10.2013 - 17:17:00h | Komentara: 2

Traumu koju je doživeo kada se onesvestio u rijalitiju „Farma”, a zatim hitno završio u Urgentnom centru, Igor Starović će svakako pamtiti ceo život, a za to što je sada kod kuće sa svojom porodicom najviše zahvaljuje Edinu Škoriću, koji mu je prvi uskočio u pomoć. Iako su mu od Edinove reanimacije napukla rebra, Starović mu ništa ne zamera i kako kaže, da nije bilo njega da mu u tom trenutku izvuče jezik, ko zna gde bi sada bio.

Igor Starović

Igor Starović | Foto: Zoran Ilić

„Ja sam Edinu zaista zahvalan što je reagovao tako brzo. I ja bih isto uradio za njega. Spasao mi je život, ko zna šta bi bilo”

- Danas mi je mnogo bolje. Kako je juče bilo loše, na sreću sad je sve dobro i mnogo se bolje osećam. Evo upravo sada idem na magnetnu rezonancu i nadam se da će i tamo rezultati biti dobri. Osećam se mnogo bolje i fizički i psihički. Meni se na farmi jako slošilo, što mi se nikad u životu nije desilo, pa sam i pao. Sva sreća da je Edin bio bio tu i da mi je pomogao. Meni se valjda jezik zavukao i on mi je pomogao u tom trenutku. Od te reanimacije me celo telo boli i jedva hodam, ali biće sve dobro. Iako je sve izgledalo kao da je epileptični napad, nije to u pitanju. Jeste, istina je da su mi napukla rebra, ta reanimacija je zaista bila dramatična. Ali nemojte izvlačiti iz konteksta. Ja sam Edinu zaista zahvalan što je reagovao tako brzo. I ja bih isto uradio za njega. Spasao mi je život, ko zna šta bi bilo. Prođe dosta vremena dok produkcija i lekari dođu, tako da sam zaista srećan što mi je pomagao - pričao je Starović i dodao da je oko sat vremena bio u komi.

Edin Škorić

Edin Škorić | Foto: N. Marković

 

Meni je lice svo nateklo
i sigurno sam sat vremena bio
u komi, zaista nisam znao šta
se dešava

- Meni je lice svo nateklo i sigurno sam sat vremena bio u komi, zaista nisam znao šta se dešava. Ali znate, mnogo smo radili tamo, pa fali hrane, pa svakodnevne svađe, sve to utiče na organizam. Pa budite i vi pet minuta sa Jelenom Golubović i imaćete neko oštećenje na mozgu. Ali, bitno da će sve biti u redu. Moja verenica je sve vreme bila uz mene i to mi je davalo snagu - pričao je dosta raspoloženiji Igor Starović.

Podsećanja radi, Igoru je u petak po podne pozlilo na imanju, a lekari su u prvi mah konstatovali da je imao epi napad zbog čega je odmah prevebačen u Urgentni centar. „Alo!” je ekskluzivno uslikao poznatog pevača u trenutku dok su ga u nosilima vodili kroz bolnicu, kako bi uradili detaljne preglede.

Igor Starović

Ne razmišljam o povratku na farmu!
I dok ostali farmeri veruju da će se pevač ponovo vratiti u rijaliti, Igor Starović u ovom trenutku ne razmišlja o povratku na najpoznatije seosko imanje u Lisoviću.
- Čuo sam se sa ljudima iz produkcije i sve je u redu. Ne želim da razmišljam o povratku u ovom trenutku. Videćemo šta će biti kada se oboravim. Ali, iskreno da vam kažem, toliko mi je lepo kod kuće da se tamo ne bih ni vraćao - iskren je bio Starović.

Poslednji komentari
  • Luna Vreme: 20.10.2013 17:31h

    Zelim mu brz opravak....a sto se tice Jelene G.ona je andjeo kakvi su ostali...prema tome Igore ,izrekao s i veliku laz

  • mirko Vreme: 21.10.2013 00:54h

    Jeste Igore, imao si epi napad, i to nije nikakva sramota!!!! svi simptomi koje si imao uvrtanje jezika, ugrizanje, gubitak svesti, gusenje, to je epi napad!! to sto je na skeneru bilo sve o.k., to ne znaci nista, jer epilepsija se moze pojaviti bilo kada u zivotu, a nalazi na mozgu mogu biti u redu. Cuvaj se,. pij lekove i sve najbolje!!! nista to nije, ali i ne treba da se krije!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP