Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

REPREZENTATIVAC HTEO DA BIJE ČOVEKA ZATO ŠTO GA JE USLIKAO

Igor Rakočević nasrnuo na fotografa!

Autor: Aleksandra Vučićević | 06.11.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Igor Rakočević nasrnuo je na fotografa zato što ga je uslikao kako stoji. Kako “Alo!” saznaje, Igor je napao oficijelnog fotografa na proslavi na koju je Rakočević došao kao gost, a zahvaljujući Sergeju Ćetkoviću sprečena je tuča, a samim tim i veći incident.

Igor Rakočević

Igor Rakočević

- Taj fotograf je bio plaćen da slika atmosferu na rođendanu „Momenta“, gde se Igor pojavio kao gost. Kao i sve druge goste, fotograf je uslikao i Rakočevića, koji je videvši da ga slika nasrnuo na njega i oteo mu aparat. Sve vreme je vikao na fotografa i psovao ga, ne dozvoljavajući mu da objasni da ne radi za novine i da je plaćen da slika proslavu - govori izvor sa lica mesta i dodaje da je košarkaš fotografu obrisao slike na kojima je on.

Držao vrata kako fotograf ne bi ponovo ušao u prostoriju

Držao vrata kako fotograf ne bi ponovo ušao u prostoriju

 
- Igor je toliko sebi dao za pravo da mu je izbrisao sve slike iz aparata, a kada je završio, fizički ga je napao. U tom trenutku umešao se Sergej Ćetković, koji je obuzdao Rakočevića i sklonio ga od preplašenog fotografa - završava priču izvor.

Svi prisutni na ovom događaju u neverici su posmatrali bahato ponašanje bivšeg reprezentativca, koji je nakon incidenta insistirao da se fotograf udalji sa proslave. Sergej je čoveka ispratio do vrata i zamolio ga da se ne vraća, bar dok se Rakočević ne smiri.

Sergej pokušao da  obuzda košarkaša

Sergej pokušao da obuzda košarkaša


“Alo!” je došao u posed fotografija koje je mobilnim telefonom zabeležio naš izvor koji se našao na licu mesta, a na kojima se vidi Sergej kako drži staklena vrata iza kojih stoji Rakočević. Ove slike su kao dokaz neprijatnosti koje je ovaj fotograf pretrpeo samo zato što je obavljao svoj posao.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Rakočevića, ali se do zaključenja broja nije javljao na brojeve telefona poznate redakciji.

Vladimir Dašić

Vladimir Dašić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Dašić kidnapovao fotoreportera!


Ekipa “Alo!” je pre dve godine pokušala da uslika Vladimira Dašića kako izlazi iz zgrade pevačice Milene Ćeranić, ali se to završilo kidnapovanjem našeg fotoreportera. Revoltiran što ga slika u toj situaciji, Dašić je uhvatio fotografa, ubacio ga u taksi, pretio mu, dok ga je njegov brat nazivao pogrdnim imenima. Posle upotrebe sile i otmice, košarkaš je iz taksija izbacio fotoreportera uz pretnje po ličnu bezbednost i život ukoliko fotografije na bilo koji način budu objavljene.

Poslednji komentari
  • saw Vreme: 06.11.2014 14:59h

    dokle vise umisljene velicine ce da divljaju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP