Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAMATIČNO!

Igorova majka izbacila Gogu iz stana!

Autor: B. J. -A. R. | 28.08.2013 - 16:00:00h | Komentara: 5

Iako je od smrti njenog supruga Igora Ramovića prošlo tek 40 dana, pevačica Goga Sekulić već počinje da vodi manje ili više otvoren rat sa njegovom porodicom, a poslednja epizoda u ovom sukobu desila se juče, kada ju je njegova mama Zorica izbacila iz stana.

Naime, kako saznajemo, pevačica je juče po podne pokušala da uzme svoje stvari iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem, ali je sačekalo neprijatno iznenađenje jer se unutra zaključala njena svekrva, koja je ostala gluva na njeno lupanje na vrata i molbe da otključa.
U nameri da svoje stvari ipak uzme iz doma, Sekulićeva je kontaktirala s nadležnim organima, te su pripadnici policijske stanice Savski Venac razvalili vrata juče oko 15.15.

Ne slaže se  sa snajom:  Zorica

Ne slaže se sa snajom: Zorica | Foto: Nebojša Marković

- Sekulićeva je došla da pokupi neke svoje stvari iz stana, međutim, ispostavilo se da je unutra njena svekrva, kojoj nije padalo na pamet da otvori. Reči nisu vredele, te je pevačica lupala, ali takođe bezuspešno. Na kraju je pozvala policiju, a u zgradu je stigao i njen advokat, te su vrata nasilno otvorena i omogućeno joj je da uzme stvari koje su Gogino vlasništvo - kaže naš izvor, koji napominje da su obe bile vrlo nervozne tokom razgovora i da su ih policajci na kraju uputili na sud da tamo rešavaju ostale probleme u vezi sa stanom.

Goga Sekulić i Ivan Ramović

Goga Sekulić i Ivan Ramović | Foto: Oksana Krutenjuk

 - Njoj je omogućeno da uzme svoje stvari, a da li će taj stan u ostavinskoj raspravi pripasti njoj kao supruzi ili njegovoj majci, nek rešavaju na sudu - dodaje naš izvor.


U nameri da čujemo komentar Goge Sekulić, kontatirali smo sa pevačicom, koja je potvrdila naša saznanja.


- Da, tačna je informacija, ali ja nemam komentar. Razumećete me, a ima vremena kada ću pričati o ovome - izjavila je Goga za dnevni list “Alo!”, dok do izjave Igorove majke Zorice nismo uspeli da dođemo.

Goga se prozivala sa Igorovim ocem!

Goga Sekulić progovorila je o odnosu sa roditeljima njenog pokojnog supruga nakon što mu je dala četrdesetodnevni pomen i tom prilikom je izjavila da njegov otac Zoran nije dao ni dinar za njegovo lečenje, a za njegovu mamu Zoricu je dodala da ni ona nije vodila računa o svom sinu.

Nije se  slagao sa  snajom:  Ramović

Zoran Ramović | Foto: Miloš Perić

 - Oni o meni mogu da kažu samo lepe reči jer im ništa nažao nisam učinila, naprotiv, bila sam uz njihovog sina kao jedina njegova podrška. Lečila sam ga, bdela nad njim, ležala pored njega bolesnog i bespomoćnog, transportovala ga mrtvog i na kraju sahranila. Da li može posle toga neko da pljune po meni? Ako sam zaslužila, neka i to urade! Njegovi otac i majka nisu došli ni da ga vide. Zvala sam njegovu majku da dođe da ga zatekne u životu, ali mi je rekla da ne može da stigne i stigla je tek na dan kad sam ga izgubila - izjavila je nedavno pevačica za „Blic“. Dok Igorova mama Zorica nije davala komentare za medije, njegov otac Zoran je demantovao Gogine izjave da nije posećivao sina u bolnici, dodavši da je nikada nije prihvatio kao člana porodice.

Poslednji komentari
  • olga-bg Vreme: 28.08.2013 18:51h

    njegov otac na fotki isti glumac Armand Asante...inace,kol`ko se ja `razumem` u pravo,zena ima pravo nasledstva nekretnine tek ako su imali nesto vise bracnog staza,cini mi se oko 5 god....a nevezano za clanak,a penziju zena moze naslediti ako su bili najmanje 2 godine u braku

  • Goran Vreme: 29.08.2013 09:43h

    Misli Goga da je za par meseci zaradila stan.E Gogo Gogo nemoj tako nisko padati.

  • Marina Vreme: 29.08.2013 14:10h

    U pravo se ja razumem itekako. I sve što traži-sleduje joj. Toliko.

  • dragoslava Vreme: 29.08.2013 15:30h

    Šta misli ta pevaljka,da nju više boli što je izgubila muža koga je poznavala dva meseca,nego njegovu majku koja ga je rodila,i njegovog oca.Nego tu se očigledno radi o nekom nasledstvu na koga ona misli da je nešto stekla,a samo dva meseca je bila u braku.BRUKA.

  • Violeta Vreme: 29.08.2013 17:23h

    Sta su se okomili na ovu jadnu Gogu kao da im je nesto vec uzela.Roditeljima je najteze ali ni njoj nije lako, ne daj Boze takvu sudbinu nikome.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP