Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

REAKCIJE BIVŠIH

Ikodinović: Ne mora da me zanima;
Kristina Radenković: Ne želim bilo šta da komentarišem

Autor: Blic | 13.02.2015 - 14:00:00h | Komentara: 0

Nekadašnjeg vaterpolistu nije potresla vest da se majka njegove ćerke opet udala. Važno mu je to da Hana (8) bude srećna, a o tome on i dalje vodi računa.

Dobar dečko nikada  neće poželeti  da promeni  nešto na tebi... Nataša

Ljuba Jovanović i Nataša Bekvalac

Nakon što je objavljena vest da se Nataša Bekvalac (34) pre mesec dana tajno udala za rukometaša Ljubu Jovanovića (32), pevačica je sa svojim mužem napustila Beograd.
Dok estrada bruji o tome da je novosadska barbika ponovila isti scenario po kome se pre deset godina udala za Danila Ikodinovića, ona uživa u novom braku.

Podsetimo, i kada je prvi put izgovarala sudbonosno „da“, Nata je to uradila samo pred matičarem i kumovima. Nekoliko nedelja kasnije je to priznala u medijima, a zatim je organizovala i veliku svadbu. Kao i tada, i sada, samo sa Ljubom, prvo se zavetovala na večnu ljubav, a zatim otišla na medeni mesec u Tajland i tek kada se vratila saznali smo da je opet udata žena. Dok mladenci traže svoj mir, Natašina ćerka Hana je u Beogradu jer ide u školu, a o njoj se brine njen tata Dača Ikodinović.

Danilo Ikodinović

Danilo Ikodinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Bivši vaterpolista je juče kada smo ga pozvali za komentar o tome što majka njegove ćerke ima novog muža i što je Hana dobila očuha bio vrlo kratak.

- Dovoljno je da vam kažem da ovo ne mora da me zanima - rekao je za „Blic“ Ikodinović.
Moguće je da Dača nije iznenađen ovim Natašinim postupkom jer je dobro poznaje, a zna i kakav je njen odnos sa rukometašem. Nakon što su se Nataša i Danilo razveli, pre četiri godine, pevačica je počela da se zabavlja sa Ljubom i već tada su se bivši i sadašnji upoznali. Bekvalčeva je tada sa Jovanovićem bila nekoliko meseci u vezi pa su se zbog nesuglasica razišli, da bi sada, nekoliko godina kasnije, sklopili brak.
Ljuba je u međuvremenu bio u vezi sa voditeljkom „Slagalice“ Kristinom Radenković. Ona je sada verena i verovatno je zbog toga burno odreagovala na naše pitanje kako ona komentariše to što joj se bivši dragi oženio.

Kristina Radenković

Kristina Radenković | Foto: Fejsbuk

- Ne možemo da se čujemo, ni da razgovaramo, ne želim bilo šta da komentarišem - rekla je voditeljka za „Blic“.
Pokušali smo da saznamo da li je Nata uzela Ljubino prezime, ali to ne znaju ni njihovi prijatelji koji su ljuti zato što nisu prisustvovali činu venčanja.
- Ne verujem da je uzela prezime Jovanović jer nije uzimala ni prezime Ikodinović, ali to niko ne zna. Pokušali smo telefonom da joj čestitamo kada smo pročitali vest u novinama ali nikome se ne javlja - rekla je za „Blic“ pevačicina bliska prijateljica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP