Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPORAVLJA SE POSLE OPERACIJE

Ila: Niko od Minimaksovih prijatelja me nije zvao da pita kako sam!

Autor: B. Radulović | 07.02.2014 - 10:08:00h | Komentara: 13

Reper Vladimir Ilić Ila ugostio nas je u svom domu na Vračaru, gde se odmara posle operacije tumora na pljuvačnoj žlezdi. Na sreću, svi patološki nalazi pokazali su da je reč o benignom kanceru koji su doktori izvadili i koji ne bi trebalo da se ponovo vrati.

Vladimir Ilić Ila

Vladimir Ilić Ila: Ne predaje se!

Sin Milovana Ilića Minimaksa nam je prepričao kako je počela borba sa neizvesnošću.

- Godinama sam imao tu kuglicu na vratu, u delu između vilice i uha koja je nastala od strasa, šta mi se sve desilo u životu dobro da sam i normalan. Nije mi bilo svejedno, kada su mi nakon ultra zvuka rekli da je reč o tumoru pljuvačne zlezde, ali me tešilo to što su mi rezultati krvi bili u fulu.
Operacijom su mi odstranili kuglicu i deo pljuvačne zlezde posle čega su mi saopštili da je reč o dobroćudnom tumoru i, hvala Bogu, pre neki dan sam bio na kontroli, tako da sve ide svojim tokom - prepričava Ila.

Minimaks

Vladimir: Niko od Minimaksovih prijatelja me nije zvao!

- Navikao sam na sra*a u životu i da me život je*e, pa se nisam uplašio bolesti, tako da nisam bio sje*an, jedino sam se pitao: „Što mene ovo da zadesi i gde mene opet život da je*e?“. Znao sam da moram da idem dalje, šta sam mogao osim da nastavim da „peglam“, jer život je borba, jedna obična sprdnja i ceo život se mučiš kako god da okreneš. Pred operaciju mi je bilo jedino bitno da se ne probudim iskrivljen jer su me doktori upozorili da

Radio sam u perionici
i kao prodavac!


Vlada ne krije da rep nije komercijana vrsta muzike, zbog čega se nije libio da radi bilo šta u životu kako bi zaradio novac.
- U takvim trenucima to što imate poznatu njušku nije vam od pomoći, jer ako bih uzeo da vozim autobus ili taksiram našli bi se neki šabani koji me ne vole, pa bi nastao haos. Je*en smo mi narod, kada voziš skup auto onda si indijanac, a kada voziš neku krntiju onda si klošar. Radio sam svašta u životu, od perionice automobila do pet šopa i prodavca auto delova, ali uvek bude onih koji upiru prstom- rekao je reper.

postoji mogućnost, zato što se tu gde je bio tumor nalazi glavni facijalni nerv za desnu stranu lica, postojala je mogućnost i da mi spadne rame, a kakav sam maler ne bi me čudilo da mi se to dogodilo. O ostalim stvarima nisam razmišljao, jer najgore što je moglo da mi se desi jeste da umrem, ali to ne bih osetio, a svakako me to čeka jednog dana - kroz šalu priča reper. Ipak, on gleda i onu bolju stranu svega što mu se dogodilo.
- Bolest me je samo ojačala, posle svih padova u životu, a bilo ih je milon, ustajao sam jači i tek mi sada mnoge stvari ne mogu ništa. Pre nego što su me uspavali, ceo život mi je prošao kroz glavu, nije ti svejedo, ali stegneš zube i kažeš „idemo dalje, jeba*emo im kevu“- izjavio je sin Milovana Ilića Minimaksa i otkriva da mu je supruga Vesna u takvim trenucima bila najveća podrška.

Iako je još uvek na crnoj listi televizije „Pink“, na kojoj ga godinama nema, on na svom oficijalnom kanalu i dalje izdaje pesme, tako je i poslednja u nizu „Proteran sa neba“ pre nekoliko dana ugledala svetlost dana, dok je mnoge iznenadilo što je grupa ponovo potpisana sa „Šajla“

- Imam pravo na to ime, jer sam ja grupu i stvorio. Novi član je moj drug Seki sa kojim radim sve pesme u našem studio „Ful rekords“, dok godinama unazad sam montiram spotove. Ove godine će biti dve decenije kako se bavim ovim poslom od kojeg više ne može da se živi, ali ću ga je voleti i raditi dok god sam živ, iako bi mnogi voleli da se povučem - dodao je Ila i prokomentarisao da mu se, dok se borio sa opakom bolešću, niko ni od prijatelja njegovog pokojnog oca Minimaksa nije našao pri ruci.

- Nisam ni očekivao, jer ni njega ne poštuju koji ih je stvorio, a kamoli mene da pozovu i pitaju kako sam. Na te ljude gledam kao mukice koje su nebitne u mom životu. Ali u ovoj zemlji je sve naopako, najbolji glumci umesto u filmovima glume u reklamama, sportisti su političari, političari su kriminalci i sve u krug. Zato ih ja sve napu*avam preko svojih pesama, pa nisam podoban nigde- završio je reper.

Ša mi se javio, Đus je za mene mrtav!

Iako sa bivšim članom grupe Nenadom Aleksićem Ša nije pričao godinama, on mu se javio kada je čuo za bolest.
- Smorio se kad je pročitao u novinama da umirem, pa se setio mnogih stvari koje smo prošli zajedno. Došao je dok sam bio u bolnici, ali se posle toga nismo čuli. To je valjda onaj momenat kada vidiš da je neko okej, pa ponovo zaboraviš na njega ili je to ona fora “evo pretnja stiže ponovo”, zaista ne znam kako to ljudi tumače - kaže Vladimir i dodaje da ga sa druge strane ni njegov nekadašnji drug, takođe reper Ivan Ivanovic Đus, koji ga je izdao u zajedeničkom biznisu, nije pozvao.
- On je neko ko mi ne treba u životu, sve i da se javio ja ne bih video njegov poziv. On je za mene davno mrtav i ne može ni na koji način u mojim očima da se opere- dodao je.

Poslednji komentari
  • zoran m Vreme: 07.02.2014 10:49h

    Stalno prozivas neke navodno oceve prijatelje i to kako ti me pruzaju podrsku i pomoc Covece odrastao si Pokusaj da se oslonis na sebe a ne da cmizdris i trazis pomoc Pa ti si ILA MUZICKA SILA

  • maximalni minimum Vreme: 07.02.2014 10:50h

    Glavu gore, Ila! Kolo srece se okrece. Doci ce i tvojih 5 minuta! Posle kise, sunce ce da zasija! Misli na svog cuvenog oca i njegov reski humor, i bice bolje! Imas na sta da budes ponosan! Sve najbolje ti zelim!

  • Darko Vreme: 07.02.2014 10:52h

    Ovaj deko je takav smor ko neki kalimero. Stalno jadan on, njemu je tesko. Ma dajte molim vas pisite o nekom zanimljivom.

  • koko bil Vreme: 07.02.2014 11:16h

    E brate. da smo mnogi od nas imali srece da nas zivot j...e kao tebe bili bi smo presrecni. Pre svega nije radio u perionici i prodavnici vec je drzao iste. Nasledio je od oca par stanova na Vracaru (najmanje jedan enormne vrednosti), o kojoj muci on prica.

  • Ana Vreme: 07.02.2014 11:19h

    Uz duzno postovanje, ali dosadan si vise. Ne zivi se od oceve slave. Ako je neko bio prijatelj tvome ocu, ne znaci da i tebi mora!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP