Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

REPER POZIVA STARLETE DA TVERKUJU U NJEGOVOM SPOTU

Ila: Pomiriću Staniju i Soraju!

Autor: B. R. | 17.03.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Vladimir Ilić Ila odlučio je da se singlom „Proteran sa neba“ vrati na muzičku scenu, i to sa svojom grupom „Šaila“, ali u izmenjenom sastavu: umesto Nenada Aleksića Ša, njegov novi muzički pratner je reper Seki!

Ila sa Sekijem, novim članom grupe „Šaila“

Ila sa Sekijem, novim članom grupe „Šaila“

Na njegovom novom albumu naći će se sedam pesama, za koje će snimiti i spotove, a pošto su njegovi video-klipovi poznati po zgodnim devojkama, Ila planira da u jednom od njih glavne uloge tumače zavađene starlete Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić!


- Pomiriću ja njih dve! Neka zakopaju ratne sekire i dođu kod mene, da u mom spotu kverkuju. Nema potrebe da se svađaju, obe su lepe i imaju dobre gu*ice - u svom maniru priča Ila, koji je i tokom medijske pauze na svom internet kanalu objavljivao pesme i albume. Iako je njegov pokojni otac Milovan Ilić Minimaks bio zaštino lice „Pinka“, za njega na ovoj televiziji dugi niz godina nema mesta.

Stanija i Soraja

Stanija i Soraja | Foto: Zoran Ilić


- Na „Pinku“ sam zabranjem doživotno, ali to neka njima služi na čast. Imam oštar jezik i svakom kažem ono što zaslužuje, pa sam tako i na toj televiziji prozvao pogrešnu osobu. Ne moraju mene da poštuju, ali moj otac je zaslužio makar da ga pomenu - ističe Ila i dodaje da mu reperi Ša i Đus nisu potrebni u životu, jer su ga obojica izdali.

- Odavno nemamo kontakt, a više ih ne smatram ni svojim kolegama, jer to što rade više nije rep, već neki turbo-folk sa primesama repa. Bude me sramota kada to čujem, ali svako bira svoj put. Jedine dve pevačice s kojima bih snimio duet, a da nisu iz moje branše, već iz tog nekog folk opusa, jesu Ceca Ražnatović i Seka Aleksić. Njihove karijere cenim, a i privatno smo dobri prijatelji - otkriva reper.

Vlada veruje da će se mnogi reperi uplašiti njegovog povratka na scenu i nada se da ga zbog tekstova njegovih novih pesama neće cenzurisati u medijima.
- Moji tekstovi će, kao i do sada, biti životni i naravno da u njima psujem, jer to svi rade, čak i političari. I čelnici ove zemlje su deo mog života, tako da ću i o njima repovati, kao i o mnogobrojnim drugim šabanima kojima se smejem - bez dlake na jeziku priča reper, koji je nedavno operisao tumor na pljuvačnoj žlezdi.

- Mnoge teme, kojima se bavim u pesmama, pale su mi na pamet u bolničkom krevetu. Pre nedelju dana bio sam na kontroli, doktor Nikola Miković je zadovoljan postoperativnim tokom, što mi daje snagu da dalje grizem - zaključuje Ila.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP