Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKA ALEKSIĆ I ZORAN BAŠANOVIĆ UŠLI U ZGRADU RUKU POD RUKU

Ima neka tajna veza...

Autor: Ivan Gajić | 21.12.2014 - 09:00:00h | Komentara: 4

Bivši estradni menadžer Zoran Bašanović pre nekoliko dana organizovao je snimanje novogodišnjeg programa na svojoj televiziji “Skaj plus”, gde se pojavio ruku pod ruku sa voditeljkom Svetlanom Sekom Aleksić.

Direktor televizije i voditeljka ušli zajedno, ruku pod ruku: Seka Aleksić i Zoran Bašanović

Direktor televizije i voditeljka ušli zajedno, ruku pod ruku: Seka Aleksić i Zoran Bašanović | Foto: Emil Čonkić

Naime, njih dvoje ušli su u zgradu na sporedni ulaz koji vodi do glavnog hola u kom su bile mnoge estradne zvezde. Bašanović i Aleksićeva, kako saznajemo, nisu došli zajedno, već su se našli na stepenicama koje su vodile do glavnih prostorija gde se i dešavalo snimanje. U momentu kada su videli foto-reportere odvojili su se dva, tri metra. Naš paparaco uslikao je Zorana i Seku dok su stajali u hodniku sa Zlatom Petrović i Gocom Božinovskom, a u tom trenutku direktor televizije je držao ruke na voditeljkinim ramenima.
Ova situacija nam ne bi bila toliko čudna da Bašanović nije već dugo u braku, a na snimanju se pojavio sa Sekom, koja radi na Televiziji „Pink“. Oni su neko vreme ćaskali i smejali se, a zatim je Aleksićeva ušla u studio gde se odvijalo snimanje.

Pozvali smo Seku kako bi nam rekla u kom svojstvu se pojavila na drugoj televiziji i to sa vlasnikom.

Zoran Bašanović

Zoran Bašanović | Foto: Marko Metlaš

 
- Došla sam sama na snimanje. Na “Skaju” sam bila u svojstvu gošće novogodišnjeg programa i ne znam šta vam je tu čudno. Nije tačno da sam došla sa Bašanovićem. Kakvo vam je to pitanje, molim vas?! - odbrusila nam je Aleksićeva, dok se na Bašanovićevom telefonu uključivala sekretarica.

Podsećanja radi, bivši estradni menadžer u žižu javnosti je dospeo zahvaljujući ljubavnim vezama sa Mirom Škorić i Draganom Mirković.
Zoran je prvo bio s Mirom, a potom s Draganom, koja ga je kasnije ostavila zbog biznismena Tonija Bijelića, za koga se i udala. Koleginice godinama nisu komunicirale, ali taj nesporazum je odavno izglađen.

Žeželjeva preotela momka Seki!
Bivša učesnica „Velikog brata“ je neposredno posle raskida višegodišnje veze sa Manuelom Stojanovićem uplovila u romansu sa Zoranom Nedićem, koji se nekoliko godina zabavljao sa Jeleninom koleginicom Svetlanom Aleksić. Zoran iza sebe ima jedan propali brak i dva sina, a sa Sekom Aleksić, koja je javnosti postala poznata 2008. godine kada je učestvovala na izboru za domaćina „Evrosonga“ u Beogradu, zabavljao se do pre dve godine.

Poslednji komentari
  • Kikela Vreme: 21.12.2014 11:03h

    Bas lep covek,sta lep nego i zgodan!

  • Taksista Vreme: 21.12.2014 17:19h

    Kad kažete Zoran Bašanović kum premijera Aleksandra Vučiča onda pišite taksista Zoran Bašanović...zajedno smo godinama ispred Euridike čekali goste. Ja sa golfom a on sa zelenim mercedesom 123 ...i tako godinama.Odličan taksista...sa turbinom da...ali umeren....Podrška za taksistu Bašanovića....Sve ovo normalno možete proveriti u taxi udruženju. Hvala.

  • andrea Vreme: 21.12.2014 17:19h

    Ne znam kako se uopste moze potezati tema finansija i placanja troskova ovoga ili onoga, i koje kvazi bice sebi uopste moze dati za pravo da komentarise koliko ko ima?! Otkud znate je li Sladjana ili nije finansijski pomagala svoju majku i sta vas briga na sta je trosila svoj novac?! Sram vas bilo! Djevojci neka je laka zemlja, a majci i porodici iskreno saucesce. Niko, kakav god da je, nije zasluzio takvu smrt, a nijedan roditelj ne treba da dozivi da dijete mora da sahrani.

  • Milica Vreme: 21.12.2014 20:30h

    Pesma se zove Ti si taj sto luduje Maje Odzaklijevske.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP