Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAD PRE?

Indi očajna, lije
suze zbog Bojana Bjelića?

Autor: Puls | 28.02.2013 - 21:22:00h | Komentara: 0

Ako sada nisu privukli pažnju, nikada neće...

Indira Aradinović Indi se očigledno maksimalno trudi da skrene pažnju medija na sebe. Čitava njena dosadašnja karijera više je etiketirana aferama, nego velikim hitovima, a ona se trudi da u tom duhu nastavi.

Indi i Bojan Bjelić

Svi se dobro sećamo čuvene njene priče da je u vezi sa folk pevačem Šerifom Konjevićem, za šta se kasnije ispostavilo da je laž i da ju je ona izmislila samo zarad tzv. marketinga. Skoro je zbog istog razloga, kako je i sama rekla, ugradila silikone u grudi da bi privukla pažnju. I donekle je u tome uspele, a otišla je i korak dalje.

Naime, Indi i Bojan Bjelić su prvo objavili svim medijima priču da su u vezi. I čak su nas sve obasuli fotkama svojih poljubaca, međutim ta vest i nije toliko fascinirala publiku pa su nakon manje od mesec dana izgleda i raskinuli, bar ako je suditi po njenom statusu na fejsbuku koji u trećem licu govori o ostavljenom i povređenoj ženi, a glasi ovako:

- Sve ovo uskoro će biti iza mene,moja noćna mora neće zauvek trajati! Povremeni bleskovi u njenim očima bili su blagi nagoveštaj psihičkog oporavka.Iskušena na takvu vrstu emotivnog bola,stekla je otpornost na udarce...Nakon što bi on odlazio od nje I ona ostajala sama,dugo bi razmišljala o onome što bi joj on govorio.Njegove reči su bile snažne,motivišuce.Kao što je njeno telo lečio hraneći je iz njegove ruke,tako je rečima hranio njenu izranjavljenu dušu.Trebalo je tačno dvadeset kusur dana da ona shvati da je prebolela njegovu odluku-izdaju.Znala je da neće umreti zbog nesrećne ljubavi,kao junakinja iz njenog detinjstva-Ana Karenjina.Ona nije neuka,slabašna ženica koja će samo tako dopustiti da je slomi muškarac ,koji nije dostojan da se zbog njega prolije I jedna jedina suza.Jer muškarac za kojim je ona plakala ne zaslužuje ni mrvu njene ljubavi! - napisala je Indi.

Ovo je ili deo romana koji trenutno čita ili je dobila neverovatnu inspiraciju lično inspirisana tematikom.

Ne sumnjamo da će sada uslediti niz novih vesti – da su ipak zajedno, da ih neko mrzi, pa da je u pitanju ljubomora, švaleracije i ko zna šta još.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP