Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NAVODNO SUMNJA DA JU JE OBUZEO ĐAVO

Indi prijavila
vračaru zbog
3.000 evra?!

Autor: Aleksandra Radojević | 28.05.2013 - 07:09:00h | Komentara: 4

Poseta vračari koštala je Indi Aradinović 3.000 evra, a kada je shvatila da joj njena magija ne pomaže, pevačica je, kako “Alo!” nezvanično saznaje, prijavila slučaj policiji. Naime, pevačica sumnja da ju je obuzeo đavo i zbog toga je posetila jednu gospođu u Borči čije joj se usluge očigledno nisu dopale, pa su obe ispitane u policijskoj stanici.

Indi

U svetu mračnih sila: Indira Aradinović| Foto: Mitar Mitrović

 

Kada je primetila da joj gospođa svojom magijom
ne pomaže, Aradinovićeva
odlučila da je prijavi policiji za obmanu

- Indi je našla jednu vračaru u Borči koju je nekoliko dana u aprilu ove godine posećivala. Ona joj je za svoje usluge uzela 3.000 evra i sve bi to bilo u redu da joj je nešto pomogla. Kada je Indi shvatila da ju je ta gospođa prevarila, odlučila je da je prijavi policiji za obmanu. Policija je otišla kod te gospođe, zaplenila joj je sve stvari koje ona koristi za magiju, a zatim je i ispitala u policijskoj stanici. Podneta je krivična prijava za obmanu, ali ima nešto još zanimljivije. Inspektori su ispitali i Indi, a nakon što joj je inspektor rekao da su završili razgovor, pevačica ga je upitala:

“A ko će meni sad ovo da istera?”, bila je uporna Indi, a kako je inspektor ostao zbunjen, ona je nastavila: “Pa ovog đavola u meni. Šta ja sad sa njim da radim?” Ovo nije prvi put da Indi govori o nekim višim silama. Ja znam da je i pojedinim koleginicama pričala kako ju je obuzeo đavo i kako postoje neki glasovi koje čuje - izjavio je za “Alo!” izvor blizak pevačici.


Da li je Indi zaista ubeđena da ju je obuzeo đavo ili je iz čiste radoznalosti posetila gospođu koja se bavi magijom, nije nam poznato. A u nameri da potvrdimo navode našeg izvora, kontaktirali smo sa Indi.

- Ne, ne, ne. Ne postoje nikakve vračare. Postoje ljudi koji se bave raznim stvarima, ali to nisu vračare. Ima nečeg, ali prava istina neka ostane za mene. Ne želim da pričam o tome i pravu istinu znam samo ja - izjavila je Indi za dnevni list “Alo!”.

Milena i Nemanja skidali crnu magiju?!
Dok mnogi ne govore o tome da li posećuju vračare i vidovnjake, izvesni Zijad ef. Majdančić, koji navodno skida crnu magiju, svojevremeno je tvrdio da su njegovi klijenti bili Milena Ćeranić i njen bivši dečko Nemanja Stevanović!

Milena Ćeranić

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović | Foto: Nemanja Kostić

Naime, u jednom astrološkom časopisu izašao je oglas u formi intervjua, u kojem Majdančić govori o tome da su pevač i pevačica bili kod njega u Tuzli, gde im je navodno skidao crnu magiju, a o čemu je “Alo!” pisao. Međutim, kada smo tada kontaktirali sa bivšim emotivnim partnerima, oboje su ove tvrdnje demantovali.
Poslednji komentari
  • Volođa Vreme: 28.05.2013 15:38h

    Treba joj isterati zlo,a uterati dobro.

  • Karlo surla Vreme: 28.05.2013 16:18h

    Indi dodji kod mene ja cu da ti uteram dobro i isteram zlo za dzabe !

  • sojic Vreme: 28.05.2013 21:05h

    Ova moze da vidi 3 soma e samo na slici!

  • Moni Vreme: 29.05.2013 06:48h

    Čime se bavi srpska estrada! Još dobijaju i nacionalne penzije! dNO DNA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP