Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPOVEST FOLK ZVEZDE

Indira: Ne umem da se pretvaram i glumim!

Autor: vesti-online.com | 19.06.2013 - 21:50:00h | Komentara: 1

Indira Radić (47) promoviše singl "Poželela", nastupa u otadžbini i inostranstvu, a zajednički koncerti sa Alenom Islamovićem mahom po dijaspori pokazali su se kao pun pogodak.

Indira Radić pevačica

Indira Radić | Foto: Masanori Jošida

- Turneja i dalje traje i ispostavilo se da su naši ponovni zajednički nastupi pun pogodak pošto publika odlično reaguje. Imamo i odvojene nastupe, a radićemo zajedno sve dok bude bilo interesovanja publike. Bilo je mnogo zanimljivih trenutaka, ali onaj koji mi je ostao u sećanju jeste kada me je publika, na našem osmomartovskom nastupu u Duizburgu nosila na rukama - kaže Indira.


Mnoge vaše kolege prave velike koncerte, planirate li i vi da jednog dana zapevate, recimo, na "Marakani"?
- Ja sam velike koncerte u Beogradu i na Balkanu imala pre 10 godina, kada je to još bilo moguće uraditi a da ne završiš u velikim dugovima. Danas je to nemoguće realizovati bez moćnih sponzora jer u suprotnom praviš koncert s velikim gubicima. Zato ne verujem da ću se uskoro družiti sa publikom na nekom takvom koncertu.

Kako vam se dopao film "S/Kidanje", u kome se čuje i vaš hit "Zmaj"?
- Čim su pozvali i tražili prava da iskoriste pesmu u filmu, pitala sam za koju scenu jer nisam želela da bude stavljena u negativan kontekst. I zaista, nije bilo tako, koristi se kao podloga u jednoj izuzetno simpatičnoj sceni u prodavnici, gde kasirka sluša "Zmaja" dok uslužuje mušterije. Ceo film je lep i sigurna sam da je pred višestruko nagrađivanim mladim rediteljem i scenaristom Kostom Đorđevićem svetla karijera.


Da li biste se vi okušali kao glumica?
- Ne mislim da posedujem neki poseban talenat za glumu, ne umem ni u privatnom životu da glumim i pretvaram se, tako da bih se teško odlučila da zaigram na filmu. Osim ako uloga ne bi bila pisana baš za mene, tako da procenim da je mogu izneti.

Kad biste mogli da birate, koga biste poželeli za partnera na velikom platnu?
- Volela da mi partner bude Bredli Kuper ili Hju Džekmen.


Još prošlog leta najavili ste snimanje pesme sa bugarskom pevačicom Andreom i MC Jankom. Zašto taj trio publika još nije imala prilike da čuje?
- Sve smo otpevali i čekamo da bude urađen spot. Ali, tu je najveći problem jer nikako da nađemo termin kad smo svi slobodni da bismo snimili potrebne kadrove. U toj numeri Andrea peva na bugarskom, ja na srpskom, a Janko repuje na engleskom jeziku. Mislim da će svi biti iznenađeni kad čuju kako sve to zvuči.


Rekli ste i da vam je kolega Šaban Šaulić napisao pesmu, ali ni nju nikako da snimite?
- Tu numeru pevušim sebi od trenutka kada sam je prvi put čula, ali još nije snimljena jer želim da Šaban producira moje pevanje u studiju. On je imao mnogo obaveza oko svojih koncerata, pa privatnih, tako da ćemo to uraditi kad se Šaban bude odmorio. Inače, uskoro snimam i duet sa Peđom Medenicom, a o albumu ću razmišljati od jeseni.

Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 22.06.2013 00:45h

    Indira je kraljica!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP