Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUBAV JAČA OD SVEGA

Indira sa ljubavnikom pobegla u Nemačku!

Autor: Sanja Arsić | 24.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 3

Nakon što je Vesna Kurtuma za jedan nedeljnik dala intervju gde je Indiru Radić optužila kako joj je preotela supruga Gorana, pevačica je odlučila da sa svojim novim dečkom pobegne iz Srbije. Kako "Alo!" saznaje, Indira i Goran otputovali su u Nemačku, gde borave već nekoliko dana, kako bi ne bi trpeli pritisak javnosti jer je njihova afera otkrivena.

Goran Kurtuma je ostavio svoju  suprugu zbog pevačice, koju  prati na svakom nastupu, a  Indira se zbog novog izabranika posvađa

Goran Kurtuma je ostavio svoju suprugu zbog pevačice, koju prati na svakom nastupu | Foto: Start

- Indira je u subotu imala nastup u Nemačkoj i tada je otputovala sa Goranom. S obzirom na to da se u poslednjih 10 dana podigla velika prašina oko njihove veze i da se tim povodom oglasila i Goranova supruga, golupčići su odlučili da se sklone iz Srbije kako bi izbegli pritisak javnosti. Radićeva se nije oglašavala, jer ne želi da od privatnog života pravi špansku seriju. Ona je sa Kurtumom nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i uživaju, a oni koji ih poznaju kažu da se mnogo vole i da se to vidi. Svesni su bili da će njihova ljubav imati prepreka zbog okolnosti koje ih okružuju. Zato su se ovih dana sakrili u drugu državu, jer ne žele da se zamaraju raznim pričama, niti žele da ih paparaci jure. Goran svoju dragu prati na svim nastupima, a koliko ima ozbiljne namere, govori podatak da je na svom Fejsbuku postavio Indirinu sliku kao profilnu - priča nam izvor, i dodaje da se folkerka žestoko posvađala sa svojim menadžerom Goranom Ratkovićem Raletom zbog novog partnera.

Goranu Kurtumi na Fejsbuku i dalje piše da je u braku

Goranu Kurtumi na Fejsbuku i dalje piše da je u braku


- Rale je veoma bio ljut na Indiru jer su izašle slike u jednom nedeljniku kako šeta sa novim dečkom. S obzirom na to da su Ratković i ona dugo bili u vezi, i da su raskinuli baš zbog Gorana, kompozitora je povredilo to što Radićeva medijski eksponira sadašnjeg partnera i optužio je da se namerno i svesno slikala sa njim, ne prihvatajući priču da su ih paparaci „uhvatili“ na pijaci. Osim Raleta, tu je i Vesna Kurtuma, koja je osula paljbu po pevačici, mada, koliko sam ja upućen, one se jesu poznavale, ali se nisu družile kako još uvek zvanična gospođa Kurtuma priča - kaže nam izvor blizak Radićevoj.
Kako bismo potvrdili ove informacije, kontaktirali smo sa pevačicom, koja je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

Indira i Rale bili 10 godina u vezi!

Poznata pevačica Indira Radić provela je 10 godina u emotivnoj vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji je inače bio i njen menadžer, kao i kompozitor. Njih dvoje nikada javno nisu hteli da priznaju svoju vezu, ali se takođe nikada nisu ni krili od medija, pa su tako svi ljudi koji ih poznaju bili upućeni u njihov odnos. Pre pet godina, folkerka i menadžer su raskinuli i tada prekinuli i poslovnu saradnju, ali su se posle samo pet meseci opet pomirili, da bi sada konačno stavili tačku na emotivan odnos.

Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 25.09.2014 07:59h

    Bas zgodan i lep decko!

  • Djura Vreme: 25.09.2014 08:58h

    A gde ga nadje samo? U nekom manastiru? Lici na arhi djakona! ;-)

  • TRN Vreme: 25.09.2014 12:54h

    O" NASAO JE U DZAMIJI ILI SINAGOGI.LICI NA MUFTIJU I RABINA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP