Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLKERKA VIŠE NE KRIJE DA JE ZALJUBLJENA I SREĆNA

Indira udomila oženjenog čoveka

Autor: Sanja Arsić | 12.10.2014 - 00:02:00h | Komentara: 3

Nakon što su mediji saznali da je Goran Kurtuma, novi dečko Indire Radić, oženjen i da ima dvoje dece, pevačica i on pobegli su na nekoliko dana u Nemačku, gde su odlučili da po povratku u Beograd otpčnu zajednički život. Kako saznajemo, Radićeva je u svoj dom na Banovom brdu uselila svog ljubavnika i time dokazala da ne mari za negativne komentare.

Indira i Goran

Indira i Goran

- Indira i Goran se od jula zvanično zabavljaju, kada je on pobegao iz Amerike od supruge i dece i došao u Srbiju kako bi bio sa pevačicom. Kada su mediji saznali za pevačicinu novu ljubav, oglasila se i Goranova žena, koja je otkrila da su ona i Indira bile drugarice i da je u šoku šta joj je ona uradila.

Deset godina je pevačica bila sa Raletom

Deset godina je pevačica bila sa Raletom

Nakon ispovesti gospođe Kurtuma, Radićeva je sa ljubavnikom otišla u Nemačku i tamo su se dogovorili da će po povratku u Beograd otpočeti zajednički život. Pre nekoliko dana, Goran se uselio kod Indire u stan i pokrenuo je brakorazvodnu parnicu. Njoj je najbitnije od svega da se njen sin Sever slaže sa njenim izabranikom i da je ne osuđuje. S obzirom na to da sada svi žive pod istim krovom, Indira je ponosna na odnos koji su izgradili Goran i njen sin. Njih dvojica su drugari u bukvalnom smislu. Koliko sam načuo, oni čak planiraju da zajedno odu i na zimovanje, gde će dodatno učvrstiti odnos i još bolje se upoznati. Goranu je sada trenutno teško što ne viđa decu, a opet, najveća mu je podrška Radićeva, koja mu garantuje da će sve biti u redu i da će njegova deca ubrzo biti pored njega - rekao nam je izvor blizak folkerki, a kolika je njihova ljubav, najbolje govori podatak da Goran umesto svoje slike na profilu društevenih mreža ima svoju dragu Indiru. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali je ona ostala nedostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 12.10.2014 01:06h

    da nije bila indira pecinska žena bio bi neko drugi. Neka joj zasluzila ga je hahahaha

  • jo Vreme: 12.10.2014 01:42h

    E pa da nisu u americi bila bi deca pored njega...ali posto tu temu jako dobro poznajem...po zakonu ovde cim je pobegao od dece i napustio ih automatski gubi sva prava u vezi starateljstva...pocinio je 'abandonment of minor child' sto znaci da je napustio decu i po automatizmu puno starateljstvo pripalo je majci...moze na sud, moze da se zali...ali moj savet mu je da se navikne na zivot pored pevaljke i na to da ce mu samo to njeno dete biti dete, jer svoju ako to zena zeli NECE skoro videti !!!

  • Mina Vreme: 12.10.2014 10:58h

    Nasla novu zrtvu...vazno da je iz Amerike...Ovog kompozitora je verovatno vec svojski izmuzla..nije vise interesantan....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP