Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI NOVINAR IZ BOLNIČKE POSTELJE POSLE DVE OPERACIJE PORUČUJE:

Infarkt mi ne može ništa!

Autor: Ekipa Alo | 20.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 13

Glavni urednik Televizije „Hepi“ Milomir Marić, koji je zbog infarkta prvi put operisan u sredu, juče je ponovo imao hirurški zahvat, ugrađena su mu još dva stenta.

Iako su mu lekari hitno ugradili tri stenta,  voditelj se šali, pokušavajući da se opusti,  bez obzira na životnu dramu u koju j

Iako su mu lekari hitno ugradili tri stenta, voditelj se šali, pokušavajući da se opusti, bez obzira na životnu dramu u koju je upao | Foto: Goran Srdanov

Iako je njegovo stanje krvih sudova više nego ozbiljno, on je već posle nekoliko sati nakon buđenja iz anestezije počeo da se šali na svoj račun.
- Mariću su ugrađena još dva stenta na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ kod dr Boška Đukanovića. Dobro se oseća, čak se i zeza. Ima onaj svoj čuveni humor koji je ubacio u pogon istog sekunda. Zaista nisam znala koliko ljudi vole Marića, na hiljade poruka podrške smo dobili. On sada nije ni u kakvoj opasnosti i oporavlja se - priča za „Alo!“ Marićeva supruga Vesna Radusinović.


Prijatelji: Vesna, tom jarcu moraš da skrešeš rogove

Poruke podrške porodice i prijatelja ne prestaju da stižu na mobilni, ali i socijalne mreže Marićeve supruge Vesne Radusinović. Većina joj poručuje da mora da ga odvarati od poroka koji su ga i doveli do ovakvog stanja.
- Ljubi ga, pozdravi, jako mi je teško, znaš koliko ga volim. Tom jarcu ćeš morati da skrešeš rogove za njegovo dobro. Ceo dan mislimo na njega - samo je jedna od poruka kojima najbliži žele brz oporavak autoru emisija “Ćirilica” i “Goli život”.

- Nekoliko meseci će morati da zaboravi na svoje posliće koji traju i po 20 sati dnevno. Da zaboravi tešku hranu. Ne znam šta će sa cigaretama, on mnogo puši. Puši dve pakle dnevno i naginje ka trećoj. Kad smo se čuli, rekao mi je: „Je l‘ ja treba ovo da doživim da bi ti iskazala neku svoju emociju?“. Kao da sam ja ledena kraljica. Nema druga posla, nego mene zeza. I kad mu čovek kaže da nema više cigara, on gleda u plafon, kao da nisam tu. Onda krene nabrajanje šta ne sme da jede i on opet okrene glavu, kao malo dete.
Samo se slaže oko toga da je bio na granici. Imali smo sreće baš. Doktoru Romanoviću, koji mu je ugradio prvi stent bila je povređena ruka, ali on mu je savršeno odradio intervenciju. On je radio u Hjustonu, Parizu i sad pričam Mariću ko ga je operisao i kaže on: „Uvek sam voleo te džet-set lekare. Crveni tepih, vidiš da me i ovde poslužuju“. On kao da nije imao najteži mogući infarkt. Ali to je dobro - dodaje Vesna i komentariše da Marić već želi da se vrati na posao.

Milomirova supruga  Vesna je non-stop uz njega

Milomirova supruga Vesna je non-stop uz njega | Foto: Mitar Mitrović


- Stres ga je dotukao. Malo li su ga provlačili po novinama? Ja sam ga pitala da li je napravio taj novi kasting za „Parove“, a on mi kaže: „Da prostiš više gledam u leđa medicinskim sestrama“, verovatno nije hteo da kaže u guzu. Kad sam mu rekla da on može da zaboravi na „Ćirilicu“ i „Parove“ i da mora da se oporavlja, on mi je rekao „Pitaću ja Boška Đukanovića, ne verujem u to“. A ni ostale pripreme se ne obustavljaju, meni je rekao da mi normalno idemo na more. On je lud - kroz osmeh kaže Radusinovićeva.

Kako saznajemo, Marić je smešten u apartmanu bolnice na Dedinju, gde ga je operisao dr Ljupčo Mogovski, jedan od najboljih interventnih kardiologa u „Dedinju“. Lekari kažu da se oseća toliko dobro da bi već sutra mogao da ide kući.

Podsećanja radi, voditelj je u sredu osetio jake bolove u grudima i imao izuzetno visok pritisak. U takvom stanju primljen je na VMA, gde ga je istog trenutka operisao tim lekara koji je predvodio doktor Raša Romanović. Sutradan je na sopstveni zahtev i zahtev doktora Boška Đukanovića prebačen na „Dedinje“, gde mu je urađena druga operacija i gde se trenutno oporavlja.
Poslednji komentari
  • andjelija Vreme: 20.06.2015 09:00h

    samo neka se izvukao i neka nam pozivi,legenda od covjeka,obozavam ga

  • Mirjana Vreme: 20.06.2015 12:04h

    Maricu, covece, pa ako ne mislis na svoje najblize pa bar misli na nas ostalu sirotinju kojoj si potreban. Mnogo nas je koji te obozavamo i smartamo zivom Legendom novinarstva. Potreban nam je tvoj humor, otvorenost i iskrenost. Imamo li mi jos takvih novinara?Ne naravno. Brzo izadji iz bolnice oporavi se i slusaj svoje najblize. Moze po neka cigarica, casica zestine - valja se - i mirniji tempo zivota. Pozdrav Tebi, Vesni i ostalima.

  • alek Vreme: 20.06.2015 12:13h

    NOVINARSKA LEGENDO ZELIM TI SVU SRECU NA SVETU , DA OZDRAVIS A POSLE DA NASTAVIS SA SVOJIM DIVNIM EMISIJAMA.

  • Petar Vreme: 20.06.2015 16:32h

    Nadam se da će Marić shvatiti ovu opomenu i da neće nastavi po starom.

  • vera Vreme: 20.06.2015 17:00h

    Brzo se oporavi jedva cekamo tvoje nove emisije, a i ova gospodja bi mogla da objavi novi roman odavno nije ;)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP