Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PETICIJA

Inicijativa za vraćanje
emisije "Još uvek budni sa Ivon"

Autor: Tanjug | 10.02.2013 - 20:27:00h | Komentara: 3

Građanska inicijativa "Vratite Ivon Jafali" saopštila je večeras da je za samo jedan dan peticiju za vraćanje na program emisije televizije Studio B "Još uvek budni sa Ivon" potpisalo više od 1.000 građana, među kojima su i poslanik koalicije "Preokret" Miljenko Dereta i glumci Ljubomir Bandović i Nela Mihailović.

Pare nisu problem, para nema: Ivon

Pare nisu problem, para nema: Ivon Jafali | Foto: Jelena Vučetić

Posle najave o privemenom ukidanju ove emisije zbog nedostatka finansijskih sredstava, na Fejsbuku je nastala građanska inicijativa "Vratite nam Ivon Jafali", kao odgovor na, kako se navodi, "besmislenu odluku RTV Studio B da, zbog nedostatka finansijskih sredstava, ukine ovu emisiju iz kulture".


Za manje od 24 sata, navedeno je saopštenju, od pokretanja stranice na Fejsbuku "Vratite Ivon Jafali" i online peticije "Vratite nam - Budni sa Ivon", ova stranica dobila je podrsku više od 1.600 ljudi, dok je peticiju potpisalo i poslalo na adrese direktora RTV Studio B, Aleksandra Timofejeva, gradonacelnika Beograda Dragana Đilasa i Republicke Radiodifuzne agencije vise od 1.000 građana.

"U godini u kojoj je nula dinara predvidjeno za kulturu i u situaciji u kojoj se Beograd kandidovao za prestonicu kulture 2020. godine, smatramo besmislenom odluku da se ukine emisija 'Jos uvek budni sa Ivon', koja upravo govori o kulturnim desavanjima u gradu", ističe se u saopštenju.

Beogradski mediji preneli su vest da je ova emisija nakon četiri i po sezone iznenada skinuta sa programa Studia B, i da je Jafali, kako je izjavila za list "Blic", kazala da je informaciju o tome dobila od čelnih ljudi kuće i da je obrazloženje bilo da više nema novca za emitovanje noćnog programa.
"Na moju veliku žalost, morali smo u ovom trenutku privremeno da prekinemo sa emitovanjem, zbog toga što smo prisiljeni da udjemo u duboku štednju. Ukoliko se za emisiju pronadju sponzori, ona će nastaviti sa emitovanjem.

U međuvremenu, Ivon će sledeće nedelje sa Irenom, raditi emisiju 'Beograde, dobar dan'", rekao je za ovaj list glavni i odgovorni urednik Studija B Aleksandar Timofejev
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 11.02.2013 06:35h

    KOme treba ta emisija? Toliko bolesne dece, toliko dece na ulici. Studio B se finansira od naših para i treba da bude u službi gradjana 24 časa. Da se novinari ne ulizuju političarima već samo da se vode interesima gradjana! Jedan je bio DJoka Vještica. Treba ispitati šta je ko završio i da li imaju znanje za posao novinara!

  • Mr.Burns from simpson's Vreme: 11.02.2013 08:28h

    e, pa fino..Sad cenu koshtanja emisije podelite na broj potpisnika i shaljite im ubuduche mesechni rachun..Svi bi mi neshto da dobijamo a da drugi plate..

  • jojo efekat Vreme: 11.02.2013 13:02h

    Nemam nista protiv da se ta emisija vrati, ali pre toga bi trebalo prevaspitati Ivon Jafali i nauciti je kulturi govorenja, tj. spreciti je da 90 posto govorenja sa gostima budu samo njene recenice, a da gost pritom govori neverovatno MALO. A moglo bi se poraditi s njom i na samoljublju, egocentricnosti, i stilu "JA pa Ja". Dakle, gost da bude glavni i u prvom planu,a ne voditelj-ka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP