Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BJELICA HRABRO BIJE BITKU S NOVIM KARCINOMOM

Isidora uz porodicu leči rak

Autor: Biljana Radulović | 31.05.2015 - 08:00:00h | Komentara: 1

Spisateljici su najveća podrška suprug i deca, koji ne dozvoljavaju da posustane u borbi za život.

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica s apordoicom

Iako joj se kancer ponovo vratio i bije još jednu bitku za život, spisateljica Isidora Bjelica ne posustaje u borbi. Paparaco „Alo!“ uslikao ju je kako sa suprugom Nebojšom Pajkićem i ćerkom Vilom lagano šeta Dorćolom, dok im društvo pravi njihov kućni ljubimac.

Bolest očigledno nije obeshrabrila Isidoru, koja nije odustala od svog prepoznatljivog stila, iako je vidno smršala. Čak i kada joj je najteže, ona uspeva da izgleda kao dama u savršeno usklađenim bojama i sa šeširom na glavi.
U sličnoj kombinaciji je i njena naslednica Vila, koja je uz mamin stil uparila šešir i svoju garderobu. I dok je Pajkić sa torbom u ruci išao nekoliko koraka ispred njih, one su lagano hodale, čekajući psa da pomiriše svaki ćošak i razmišljale da li da prekrate put, prelazeći ulicu van zebre.

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica

Kako saznajemo, spisateljica se sa porodicom iz Crne Gore, gde se odmarala, vratila pre nekoliko dana i nastavila sa terapijama kako bi suzbila širenje tumora koji joj se ponovo vratio.
- Najveća podrška su joj sin Lav i ćerka Vila, koji je prate na svaku od terapija, a zbog kojih se ona najviše bori da ozdravi. Kada je saznala da su joj tumor markeri visoki, bila je potpuno slomljena, ali se brzo psihički uzdigla i, kao što ste mogli da vidite, kada ste je slikali, nije odustala ni od fizičkog sređivanja, a kamoli zdravstvenog. Apsolutno je snažna, trudi se da što više hoda, obavlja sve poslove i provodi što više vremena sa porodicom - kaže Isidorina bliska prijateljica.
Podsećanja radi, Bjelica je nedavno za „Alo!“ potvrdila da joj se tumor vratio, ali da je odlučna u nameri da ga i ovog puta pobedi.
- Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i ovaj treći. Ako bude trebalo, pobediću i 50. put. Neće me taj užas odvojiti od moje dece. Hvala svima na podršci, jer mi mnogo znači - poručila je tada spisateljica.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 31.05.2015 09:06h

    Isidora,samo napred u pobedu.Veliki pozdrav i podrska.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP