Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TEŠKA BORBA

Isidori Bjelici hitno operisali tumor!

Autor: Puls | 12.03.2013 - 12:34:00h | Komentara: 7

Poznata književnica, Isidora Bjelica, koja važi za jednu od retkih uvek dobro raspoloženih i nasmejanih javnih ličnosti, preživljava najteži period u životu.

Nije htela da se meša: Isidora Bjelica

Isidora Bjelica | Foto: Miloš Perić

Naime, ona je operisala tumor na jajniku, i trenutno se nalazi u bolnici gde je podršku pruža suprug Nebojša Pajkić: ''Ona se sada oseća dobro. Evo ja se upravo nalazim u bolnici kod nje. Operacija je prošla odlično'', rekao nam je vidno potrešen suprug Isidore Bjelice.

- Ovo je najteži period u mom životu. Potrebno mi je snage da se izborim. Mnogo mi je teško, ne znam kako ću uspeti da se izborim sa ovim - rekla je Isidora za Pressonline.
Poslednji komentari
  • ZORANA Vreme: 12.03.2013 12:45h

    ISIDORA,NEMAS RAZLOGA DA TOLIKO STRAHUJES.TO SU VEC RUTINSKE OPERACIJE.RECI CU TI SAMO DA SU MI U 46.GOD.ZIVOTA IZVADILI I MATERICU,I OBA JAJNIKA-I BOGU HVALA ZIVA SAM I ZDRAVA I NI U CEMU SE NE OSECAM"INVALIDOM"-ZNAS NA STA MISLIM.GLAVU GORE!IMALA SAM UBRZO NAKON TOGA I JOS JEDNU OPERACIJU I NIKAD NISAM BILA JACA I IMALA VECU SNAGU I VOLJU ZA ZIVOTOM NEGO TADA .KAKO SAM IZASLA IZ BOLNICE SETALA SAM OKO ZGRADE,DOK NISAM POSTIGLA MINUTAZU DA BIH OTISLA I DO CENTRA SVOG GRADA.SAMO VOLJA I UPORNOST-I SVE CES POBEDITI,VERUJ MI!I USKORO OPET DA TE GLEDAMO NA TV EKRANU!!!!

  • Nena C Vreme: 12.03.2013 13:20h

    Isidora i ja sam prezivela takvu operaciju samo na drugom organu.Prihvatila sam to kao i svaku drugu bolest pa evo vec cetvrtu godinu normalno zivim i vise se ne opterecujem time.Mislim da sam kao covek mnogo slabija od tebe.Pobedices tu krizu sigurno i opet nam se vratiti na tv,da uzivamo zajedno.Ma,ti si lavica draga moja.

  • Anita Vreme: 12.03.2013 14:39h

    Mada cesto ne razumemo njenu pricu i ne shvatamo njen stav ipak ne moze se osporiti njena posebnost i originalnost a iznad svega pozitivna energija. Sigurna sam da ce ovo brzo prevazici i zaboraviti i da je i dalje borac kakav je uvek bila. Pozzz i uz nju smo

  • SLADJANA Vreme: 12.03.2013 15:38h

    Draga Isidora, zelim ti brz oporavak i da i dalje budes nasmejana i vedra kao sto si bila i do sada. Ja sam operisala karcinom grlica materice 2010. kada sam imala 35 godina. Imam samo jedan janik. Hvala bogu sada sam dobro i uspesno sam pobedila svoju bolest. Sve ce bitri kao i pre, samo je bitna voljai podrska najblizih. Veliki pozdrav iz Loznicei da te uskoro gledam na malom ekranu :)

  • rikica Vreme: 12.03.2013 19:31h

    Isidora,zelim ti brz oporavak.Jaka si ti zena.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP