Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MARINKOVIĆ U STRAHU DA NE BUDE PONOVO PRETUČEN

Ivan: Aca me i dalje progoni!

Autor: Z. S. R. | 06.10.2014 - 09:30:00h | Komentara: 4

Ivan Marinković zabrinut je za svoju bezbednost i plaši se da bi napad na njega mogao da se ponovi. Kako bivši muž Goce Tržan tvrdi, Aleksandar Stanimirović član „Amadeus benda“, kog je Ivan direktno optužio za prebijanje, u nekoliko navrata je viđen kako se voza oko njegove kuće.

Marinković u strahu da  ne bude ponovo pretučen

Marinković u strahu da ne bude ponovo pretučen | Foto: Rajko Ristić

- Nekoliko prijatelja me je pozvalo da mi kaže kako su uočili Acu da se voza oko moje kuće. On izbegava da ode u policiju i da izjavu, pravdajući se kako je na putu, a on, u stvari, sve vreme obleće oko moje kuće. Ne sumnjam da će policija reagovati i da će ga ispitati, ali ovo je nečuveno - kaže Marinković za „Alo!“, i dodaje:

Ne odgovara na Ivanove prozivke: Aca  Amadeus

Ne odgovara na Ivanove prozivke: Aca Amadeus | Foto: Emil Čonkić

 
- Mislim da će se ove nedelje konačno odazvati i dati izjavu u sudu. Ja neću pristati ni na kakav dogovor, poravnanje niti pomirenje, samo želim da pravda bude zadovoljena i da se istera do kraja - završava priču Ivan.
Kako dalje saznajemo, bivši muž Goce Tržan još uvek nije video ćerku Lenu zbog mnogobrojnih povreda koje je zadobio. Jednostavno, ne želi dete da traumira i čeka da se sve stiša i okonča kako bi se video sa malom. Za sada samo se čuju telefonom i pravda joj se kako je na putu, ali da će se uskoro vratiti.

Ivanov automobil

Ivanov automobil

 

Ivan imao udes!


Ivan Marinković u petak uveče imao je udes na autoputu E75 za Novi Sad. Kako „Alo!“ saznaje, Marinković je sa prijateljima krenuo u novosadski klub gde je trebalo da bude gost na humanitarnoj večeri, ali je na putu doživeo neprijatnost. Automobil čeških tablica je pokušao da ih pretekne, ali je to nespretno učinio, pa udario u automobil u kom se nalazio Marinković. Na svu sreću, niko nije teže povređen, a automobilu je ulubljen zadnji kraj.

Poslednji komentari
  • olgs-bg Vreme: 06.10.2014 09:53h

    majka sam odraslog sina,ali ne bih bila srecna da mi sin nema nikakvo zanimanje i da se bavi budalastinama,a da je pri tom otac.znaci-dno dna.

  • brb Vreme: 06.10.2014 10:18h

    samo se pitam da li je jos negde moguce, da te neko izmlti na ulici, svi ga vide, kamere ga snime, i on jos uvek nije ni priveden... zasto novine ne pisu o ovome da ministar objasni ko u drugim slucajevima zasto se i sta se ceka? nema veze sto je to bivsi muz neke pevacice, sta da ocekuje neko za koga mediji nisu culi, kome on da se pozali kada ga neko premlati??? Ajmo novine pisite i vrsite pritisak zasto neko ko je premlatio nekoga jos uvek bleji na slobodi?

  • Драгомир Vreme: 06.10.2014 12:10h

    Пишем о пребијањукао што се десило директ Ивану!Код мене у крају доселио се косметски србин и за кратко време бахатим понашањем дојадио је целом комшилуку.Првога комшију је већ у његовом дворишту истукао а полиција није реаговала јер су и они у већини косовари.Онда сам ја на реду?Хтео да уђе и у моје двориште па застао јер су се појавили моји синови.Не да би га изубијали да би га једва лекари саставили?Међутим он мене може да негде сретне самог и изубија јер ја њему могу да будем деда.Може да то уради једном али ако ме остави живог после опоравка наћи ћу га макар се сакрио на Нови Зеланд!

  • branko1 Vreme: 06.10.2014 18:53h

    Nas narod kaze"Udri budalu dok se ne opameti"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP