Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRAJ LJUBAVI TENISERKE I KOŠARKAŠA POSLE SAMO TRI MESECA

Ivan: Ana me je pozvala i kazala „Ovo je kraj“

Autor: Blic | 25.10.2013 - 12:50:00h | Komentara: 7

Ana Ivanović ostavila je posle tri meseca veze košarkaša Ivana Paunića. Teniserka je u utorak ručala sa roditeljima oko 16 časova, a u 17 sati pozvala sada već bivšeg dečka i saopštila mu: „Ovo je kraj.“

ana ivanović

Ana Ivanović nije mogla da izdrži pritisak

 

- Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija - rekao nam je juče telefonom uznemireni Ivan iz Španije dok smo pričali sa njegovom majkom u Grockoj o svemu što se dešavalo poslednjih dana.
Da je kraj svakom kontaktu, Ana je potvrdila i tako što je juče otpratila Ivana sa tvitera i s njim prekinula kontakt i preko društvenih mreža.

Majka Snežana: Ivan ništa nije imao od svog oca
Na optužbe Ivanovog oca Perice da ga je sin zaboravio zbog majke, Snežana tvrdi da je istina potpuno drugačija.
- Za sve u životu moj sin se sam izborio! Otac mu nikada ništa nije pružio. O njegovoj majci sam ja brinula i na kraju sam ja finansirala i njenu sahranu. Tek kada je Ivan počeo da zarađuje novac od košarke, otac je počeo da se zanima za njega. Ivan je dva fakulteta završio i ni na jednoj diplomi mu ne stoji ime oca - rekla je Snežana za “Blic“.

Dan posle priče Ivanovog oca Perice kako se sa sinom uopšte ne viđa, posetili smo i njegovu majku Snežanu u Grockoj. Nedaleko od centra ovog naselja, Snežana drži prodavnicu, ispred koje smo je i zatekli u suzama.

Nije želela da se slika, ali je sa nama podelila tugu zbog toga što njen sin prolazi kroz emotivnu krizu. Samo nekoliko sati pošto će ispovest Ivanovog oca izaći u “Blicu“, Ana je raskinula sa Ivanom.
- Celu noć nisam spavala, ne znate kako se osećam - rekla je Snežana.
I baš dok nam je ovo pričala, zazvonio je njen mobilni telefon. Sa druge strane je bio Ivan, a njegova majka nam je pružila telefon. Ivan je zvučao uznemireno, razočarano, tužno. Kratko nam je rekao da Ana i on nisu više zajedno, okrivio medije za sve i prekinuo vezu.

Ana Ivanović Foto: AP

Roditelji nisu odobrili vezu sa Paunićem: Ana Ivanović Foto: AP

Kako saznajemo, teniserka je u utorak stigla u Beograd iz Španije, ručala sa roditeljima oko 16 sati, koji su se, navodno, protivili vezi sa Ivanom.
Posle ručka, Ana je pozvala košarkaša i raskinula s njim. Ana i Ivan bili su zajedno svega tri meseca, a tek poslednjih mesec dana njihova veza dospela je u javnost zahvaljujući Ivanovim tvitovima.

- Čuo sam se sa Anom i rekla mi je da više nije sa Ivanom. Cela priča je bila malo napumpana, pritisak neizdrživ, a razlaz neminovan - rekao je za “Blic“ Anin blizak prijatelj i saradnik.

Otac se setio Ivana posle medalja
- Ja sam kao mali želeo da stupim u kontakt sa njim, ali ga tada nisam zanimao. Nikad u životu moj otac nije otišao u školu da pita kakav sam učenik, nikada nije upoznao niti se raspitivao za mene kod mojih profesora i trenera, verovatno i ne zna u koje sam škole išao. Jednu čokoladu od njega nisam dobio. Dvadeset godina ga nisam zanimao, na ulici mi se nije javljao, nije plaćao alimentaciju. I onda, kada sam počeo da osvajam medalje, došao je i rekao da bi trebalo da razgovaramo. Šta je trebalo da mu kažem? On se svoje majke odrekao zato što nije podržavala njegovu odluku da nas napusti. Živela je kod nas. Pozajmljivali smo novac za njenih pet operacija da bi preživela. Činio sam sve da joj pomognem - priča o ocu Ivan Paunić.

Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 25.10.2013 13:02h

    Anči, taman sam pomislila da umeš momka da izabereš kad si već zaboravila tenis da igraš!

  • vlada Vreme: 25.10.2013 16:13h

    Ti si izgleda pravi momak i nadji pravu devojku za sebe,ovo nije za tebe nek neko drugi sa njom trlja glavu.

  • anna Vreme: 25.10.2013 16:29h

    nisu mediji u pitanju vec njeni roditelji ana nema samopouzdanja i nesigurna je u sebe, dve reci njenih roditelja i sve se rusi pa ocigledno ovaj momak nije "fensi" , nije dovoljno svetski, nema avione, jahte... to je ocigledno njenu mamu zabrinulo ovo je najbolji dasa kojeg si ikada imala devojko a mama neka se malo spusti na zemlju

  • VERA Vreme: 25.10.2013 21:13h

    Jadna si Ana i nezrela kada ti roditelji komanduju.A jadni su i oni.Sve tvoje titule su pale u vodu,ti si jedna nesigurna devojka koja ne sme ni decka sama da odabere.BLJAK.

  • Petar Vreme: 26.10.2013 03:27h

    Komentari su vam zalosni. Naravno da ce roditelji da se umesaju kad im dete za koje su sve u zivotu zrtvovali izlazi sa covekom koji je do juce izlazio sa Stanijom i nekim polupoznatim pevaljkama. Koji je medijima slao Anine i svoje fotografije. Decko je zeleo da se reklamira, da bude frajer.. Ovi sto pominju Anine roditelje i njihove ambicije, pa dete im je zaradilo desetine miliona, sta treba da nadje nekog dzabalebarosa da bi vi bili zadovoljni?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP