Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MARINKOVIĆ LJUT NA BIVŠU SUPRUGU

Ivan: Goca je mojoj mami zabranila da isprati Lenu u školu!

Autor: S. Arsić | 03.09.2014 - 10:30:00h | Komentara: 2

Nesuglasce između Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića nikako da se izglade, a ovog puta do svađe je došlo zbog polaska u školu njihove jedinice. Pevačica i njen bivši muž bili su uzbuđeni zbog Lene, ali se bivši farmer po dolasku u školu razočarao kada je zatekao Gocu sa njenom mamom jer je ona navodno zabranila dolazak baka i deka.

Ne želi da komentariše bivšeg muža: Goca Tržan i Lena

Ne želi da komentariše bivšeg muža: Goca Tržan i Lena | Foto: Zoran Ilić

- Goca mi je rekla da u školu ne mogu da dođu bake i deke kako ne bi pravili gužvu. Moja bolesna majka je htela da prvog dana isprati svoju unuku u prvi razred, ali kako mi je gospođa javila da bake ne mogu da dođu, ja sam se uputio sam. Kada sam stigao tamo, video sam Gocu i njenu mamu, koje su se gurale u prvi red da se snime i da ih ljudi vide kako su požrtvovane. Ona je svoju majku predstavila kao jedinu baku tu, iako Lena ima još jednu baku koja je mnogo voli i koju ona voli - kaže Ivan.


- Može da priča o alimentaciji i ostalim glupostima, ali toj ženi je jedino cilj da sebe stavi u prvi plan kao majku, i ovog njenog malog, koji nažalost ne može da ima decu, pa se gura tamo gde mu nije mesto. Ali džabe sve to, Lena mene najviše voli i tako će biti i dalje. Trpim sve, idem niz dlaku, sve zbog moje ćerke, koja, na Gocinu žalost, raste - rekao nam je Marinković i dodao da se ne slaže sa odlukom da njegova naslednica pohađa privatnu školu.

Ivan Marinković

Ivan Marinković | Foto: Miloš Perić


- Sramota svetskih razmera. Nadam se da niko neće odvesti dete u privatnu školu zbog sopstvenog marketinga i da prikaže da je to bolja varijanta od onih osnovnih škola koje smo mi pohađali. U Leninu školu ide još nekoliko đaka čiji su roditelji poznati, ali za razliku od njih, koji nisu želeli marketing preko dece, moja bivša supruga je rado davala intervjue - završava priču za naš list Ivan.

Pozvali smo i pevačicu za komentar, a ona nam je rekla da ne želi da komentariše izjave bivšeg partnera.
- Vrlo je neozbiljno da komentarišem izjave Ivana Marinkovića. Molim vas da me više ne zovete da dajem izjave tim povodom - kaže za „Alo!“ Tržanova.
Poslednji komentari
  • biserka Vreme: 03.09.2014 19:01h

    Goca je u pravu ,Ivane placaj alimentaciju ,brini o detetu pa se i ti slikaj sa njom i vodi je u skolu.

  • Jelena Vreme: 05.09.2014 09:20h

    U štampanom izdanju piše da je ovaj šou autorsko delo vlasnika Pinka????!!! Ovo je jadna kopija The Voice, neka bude srećan da ga ne tuže

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP