Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO!

Ivan i Mis Svetlana uhvaćeni na delu!

Autor: A.Veljković | 16.09.2013 - 18:58:00h | Komentara: 6

Ako usta aktera priča i očevidaca lažu, fotografije govore jedinu i pravu istinu, a to je da su Mis Svetlana i Ivan Gavrilović u jednom trenutku bili i te kako intimni!

Ivan i Mis Svetlana

U zanosu: Koprivica i Gavrilović

Zabrana

Od kako je „Alo!“ objavio priču Vesne Vukelić da su Ivan Gavrilović i Svetlana Koprivica svojevremeno imali bliski susret u toaletu na jednom snimanju, prilikom kog je voditeljka oralno zadovoljila Gavrilovića, članovi porodice Mis Svetlane su se pobunili i demantovali takve tvrdnje.

Ivan i Mis Svetlana

Crno na belo: Ivan i Mis Svetlana

Pa ako reči Ivana Gavrilovića, koje potvrđuju priču nisu bile dovoljne, „Alo!“ je došao u posed fotografija koje govore više od svake reči. Naime, kada je Ivan Gavrilović potvrdio da ga je poznata farmerka oralno zadovoljila u toaletu prilikom snimanja jedne televizijske emisije, majka Svetlane Koprivica je to oštro dematovala i najavila tužbu, međutim, tajne iz prošlosti ne mogu da se izbrišu, kao ni slike na kojima se vidi u kakvom odnosu su bili denser i voditeljka. Aktuelna farmerka i Ivan su se toliko strasno ljubili da nisu prekinuli ni kada je sevao blic foto-aparata ispred njih, već su se čak zadovoljno smeškali i gledali u pravcu objektiva. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da se na ovim snimcima vidi i prljavi ples koji je Gavrilović pre nekoliko dana u izjavi za „Alo!“ i spomenuo u kojem su, reklo bi se, oboje uživali, baš kao što je Gavrilović uživao u onome što se te iste večeri dogodilo u toaletu.

Ivan i Mis Svetlana

I on je bio na kolenima: Gavrilović

Podsećanja radi, Vendi je pre nekoliko dana za naš list ispričala kako je bila prisutna kada je Ivan iz toaleta izašao sa Mis Svetlanom raspojasan i sa flekama od karmina na pantalonama i da se tada pričalo da ga je oralno zadovoljila, a Gavrilović je sve to potvrdio.

Ivan i Mis Svetlana

Na fotkama se vidi i prljavi ples koji je, prema rečima Gavrilovića, prethodio seksu

- Jaooo, gde sad o tome. Šta da kažem, osim da je Vendi poznata po tome da se svega seća i iskren da budem, istina je sve što je rekla. Zahvaljujući toj aferi sa mnom je Mis Svetlana i postala poznata. Tada se ona dobro držala i dobro je izgledala. Zaigrali smo se. Bilo je i skakanja i jahanja, vatao sam se onako pijan. Bili smo baš cirke i iskren da budem, naskakala je na mene cele večeri. Sećam se da su nas slikali, ali ja sam mislio da je to bilo za privatnu arhivu, kad ono, osvane sutradan u novinama. Posle mi je taj fotograf što je slikao ispričao da je Mis Svetlana dala 50 maraka da to sve osvane u novinama. Užas živi. Haos mi je napravila tada. Malo je falilo da se razvedem, ali hvala bogu, sve se dobro završilo. To su bila druga vremena, ludo smo se zezali, ali zbog alkohola se ne sećam baš svih detalja - rekao je Ivan.

Ivan i Mis Svetlana

Golupčići: Ivan i Mis Svetlana

Ivan i Mis Svetlana

Uživali tokom čitave večeri

Ivan i Mis Svetlana

Nisu prestali ni kada su videli da ih fotografišu

Ivan i Mis Svetlana

Vendi ih je videla kako izlaze iz toaleta posle "akcije"
Poslednji komentari
  • marsovac Vreme: 16.09.2013 20:14h

    Koji dripac! pa i ako je imao nesto sa njom zasto sad trumbeta? Ne izivljeni ma..un. Tako se hvaisao i da je imao vezu sa Marijom Milosevic?!

  • mejo Vreme: 16.09.2013 20:22h

    zuto u uvetu fuuuj

  • Maki Vreme: 16.09.2013 22:36h

    Jesi li Ivane spremio kondom?

  • nedjo Vreme: 17.09.2013 03:25h

    ovaj ivan je obican klosar

  • Blablablatruc Vreme: 17.09.2013 06:13h

    Nije u pitanju Ivan, vec ova spodoba, koja se previse uzivela u ulogu "fine dame". Ovo je tek toliko da se podsetimo ko je ko na farmi! Ona je znala da je Gavrilovic, ma kakav bio ozenjen! I odigrala je prljavi ples...... bas bih volela da joj vidim facu kad vidi ovo u novinama!Fina gospodja koja drugima drzi "predavanje o finoci"!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP