Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ ULOŽIO NOVAC U POZORIŠNI PROJEKAT

Ivan Ivanović finansirao predstavu u kojoj glumi!

Autor: S. A. | 28.03.2014 - 07:30:00h | Komentara: 2

Voditelj Ivan Ivanović finansirao je predstavu “Ne oblači se za večeru”, u kojoj će se i sam pojaviti kao glumac! Kako saznajemo, Ivanović se ponudio da pomogne glumcima, među kojima je Marijana Mićić, i obezbedi im finansije za pozorišni projekat koji će premijerno izvesti 16. aprila u Domu Sindikata, ali uz uslov da se i sam pojavi u predstavi.

Postao producent:  Ivan Ivanović

Postao producent: Ivan Ivanović

- Ivan je imao veliku želju da pomogne glumcima, jer se sa svima njima i privatno druži, pa je sam finansirao projekat, ali je imao uslov da mu se dodeli manja uloga.

Marijana Mićić, koja tumači jedan od glavnih likova, bila je oduševljena idejom da se Ivan oproba kao glumac i naravno da su svi pristali na to, ali su želeli da to ostane tajna, pa se zato na plakatu, kojim se najavljuje premijera predstave, ne navodi njegovo ime, te pored lika koji on igra stoji upitnik - rekao nam je izvor blizak voditelju.

 
Kada smo ovim povodom pozvali Mićićevu, ona je potvrdila da im je Ivanović pomogao.

- Ivan je naš prijatelj, koji nam je pomogao. Nikada nije bio uslov da on igra u predstavi, to je obostrana želja i zadovoljstvo - izjavila je za naš list glumica, dok nam je Ivanović dao nešto drugačiju informaciju.

- Dao sam novac, ali ja ne igram u predstavi. Dao sam novac da bih pomogao umetnicima, bez drugog razloga - kaže novopečeni producent.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 28.03.2014 07:59h

    Одлично разговара са гостима!Зна језик странски!А ,,шаљиви коментари,, на почетку су баш ...Добро,да се не изражавам!Као да их је прочитао и нама пренео са неког исписаног зида запуштеног сеоског клозета иза дома културе?Ко шта он само о Карлеуши и Банету?ЕВО ШАЛЕ ... Када саберем шта је све прошла власт урадила ја се ,бато,одузмем!ЕУ мајчину!Ови што нам попују као да за бога не знају!Ове што су спремни за дом требамо да набијемо на кондом!Ако ме питате како живим онда боље да ме питате ОНО ШТО ЗНАМ?Жено,не напуштај ме јер ко ће да ми остане?Ако останеш онда ко ће да ми оде!

  • Jovan Dostojic Vreme: 28.03.2014 08:50h

    Sramota, nikada nijedan uslov sa Ivanove strane nije postavljen. Jeste novac dao, bez uslovljavanja i bilo čega. Sramota je da se u ovako teškoj situaciji za kulturu jedan ovakav potez ovako omalovaži. Ovim se stiče utisak da je Ivan sebi kupio mesto u predstavi što ga predstavlja u potpuno drugom svetlu od realne situacije. Sramota je da se bilo koji potez koji pomaže bilo kakav projekat koji se može smatrati kulturnim kritikuje izmišljenom pričom. I da jeste kupio sebi mesto, a nije, trebalo bi to prećutati jer je pomoć umetnosi bilo koje vrste za svaku pohvalu. Vi zbog senzacionalizma izmišljate zaplet za koji mislite da će biti zanimljiviji čitaocima. Možda danas u Srbiji više pažnje dobija priča "kupio mesto u predstavi" od priče "pomogao predstavu" ali da li je sve u čitanosti i koliko uopšte dobijate izmišljanjem ovakve priče. Sramota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP