Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRANSFER BOMBA ILI MOŠA

Ivan Ivanović prelazi na TV Pink?

Autor: nadlanu.com | 13.10.2014 - 14:00:00h | Komentara: 0

Kako se šuška, voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ sastao se s prvim čovekom „ružičaste imperije“ Željkom Mitrovićem, s kojim je proveo u razgovoru nešto više od pola sata.

Ivan Ivanović

Ivan Ivanović | Foto: Twitter / Ivan Ivanović

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, kako bi izbegao znatiželjne poglede, Ivanović je u zgradu Pinka ušao na sporedni ulaz.
- Ivan se do sada nekoliko puta čuo sa Željkom i, bez obzira na to što radi na konkurentskoj televiziji, njih dvojica imaju korektan odnos. Susret je usledio nakon zajedničkog dogovora. Razgovarali su o privatnim stvarima, ali i o poslovnoj saradnji i njegovom eventualnom prelasku na Pink u nekoj od narednih sezona, budući da je voditelj vezan ugovorom za TV Prva - kaže naš sagovornik i dodaje da je Ivan u zgradu „ružičaste televizije“ ušao neprimetno:

Ne dozvoljavaju da neko vređa njih i  njihove saradnike: Željko i Milica Mitrović

Željko i Milica Mitrović | Foto: Zoran Ilić

- On je u subotu u zgradu Pinka ušao oko 17 časova na sporedni ulaz. Sastanak su imali u Željkovom kabinetu i trajao je 40 minuta. Ivanović je potom izašao na ista vrata i svojim autom, koji je bio parkiran iza zgrade, uputio se u nepoznatom pravcu.
Tokom jučerašnjeg dana pozvali smo Ivana, koji nije krio da se susreo sa Mitrovićem.
- Istina je da sam dobio poziv od Željka da dođem na sastanak na kom bismo porazgovarali o poslu. Poziv sam prihvatio. Sastanak je trajao 40 minuta i bio je u njegovoj kancelariji u zgradi Pinka na Dedinju. Bio je to naš prvi susret i protekao je u prijatnoj atmosferi. Na kraju sastanka sam dobio ponudu da pređem na Pink - rekao je Ivan, ne želeći da otkrije da li je prihvatio ponudu.
Željko Mitrović nije odgovarao na pozive i poruke.
Pres-služba TV Prva za naš list tvrdi da je znala za susret Mitrovića i Ivanovića.
- Ivan nas je obavestio o sastanku. To nije prva televizija koja ga je pozvala na razgovor. Kao i do sada, popularni šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ možete gledati na Prvoj svakog petka u 21.15 - stajalo je u zvaničnom odgovoru.

Fan „Flamingosa“: Ivan Ivanović

Ivan Ivanović | Foto: Mitar Mitrović

Ivanović je u više navrata - kako u svojoj emisiji, tako i na Tviter profilu - prozivao Pink, kao i neka njegova TV lica. Kad je bio izbor za mis Plejboja, on je napisao:
- Na Pinku je trenutno izbor za naj drocu ili šta već! Kad pomisliš da su dotakli dno, „ružičasti“ ti pokažu da uvek ima niže.
U više navrata Ivan nije štedeo ni reči uvrede za Ognjena Amidžića, koji na Pinku ima šou sličan njegovom. Interesantno je da je u jednoj svojoj emisiji izvređao i Mitrovića objavivši karikaturu na kojoj njegova supruga Milica drži troglavu aždaju s glavama Bokija 13, Jelene Karleuše i Željka Mitrovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP