Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠTA JE ĆALE BEZ BRKOVA

Ivan Jevtović: Ćerka Sofija jedva čeka da mi brkovi ponovo izrastu

Autor: novosti.rs | 15.11.2014 - 17:15:00h | Komentara: 0

Glumac Ivan Jevtović o svojim licima u „Tvoje lice zvuči poznato“, dr Refiku iz „Urgentnog centra“, o oprezu da ne izblamira ćerku: Trenutno je nesrećna što sam morao da obrijem brkove i jedva čeka da ih pustim ponovo

Ivan Jevtović

Ivan Jevtović

Uvek nasmejanog i relaksiranog glumca Ivana Jevtovića, učesnika šoua TV Prva „Tvoje lice zvuči poznato“, „uhvatili smo“ na putu da pokupi cipele broj 42, jer će se posle imitacije Krisa Brauna naći u koži jedne muzičke dive. A kad ih uzme, lupkaće potpeticama, šetkajući se po stanu i vežbati hod na štiklama.
"Tvoje lice zvuči poznato" je, posle dugo vremena, kreativna emisija na nacionalnoj frekvenciji, pored svih uvezenih „formata“ koji su bili problematični. Za mene je ovo kao muzički tobogan za odrasle i to se potvrđuje u neverovatnoj gledanosti. Ljude mami kako ćemo se, zahvaljujući celoj ekipi - šminkerima, maskerima, koreografima - snalaziti od emisije do emisije, pritom u likovima koje ne biramo sami.

Ivan Jevtović

Ivan Jevtović | Foto: Zoran Lončarević

- Šta vas više vuče, da što bolje otpevate zadatu numeru ili da što vernije oživite zadati lik?
- Od zadatka do zadatka. U prvoj epizodi bilo je bitno da se numera THCF „Igraj i pobedi“ izvede sa puno energije i borbenog duha. Naša reprezentacija je napravila fantastičan uspeh i bio je dobar štos da se pojavim kao Sale Đorđević. Zatim sam bio Davorin Popović, a s tim nema šale. To je trebalo da bude ozbiljno, što bolje skinuto i imitirano. Imitacija Dragana Kojića Kebe bila mi je vrlo problematična. Tog čoveka je teško imitirati jer je sam po sebi neverovatno zanimljiv, a autentične reakcije se ne daju tako lako skinuti. „Fantom iz opere“ je nešto što dosad u pozorištu nisam radio. Igrao sam u mjuziklu, ali ovo je opereta. Nekad se više pažnje posveti pevanju, nekad koreografiji, nekad glumi, što je zapravo i najzanimljivije.

Kako Sofija reaguje na nova lica koja njen tata predstavlja iz nedelje u nedelju?

- Sofija je, kad sam joj saopštio da ću učestvovati u „TLZP“, bila u fazonu: „Jaooo, šta će mi u školi reći?!“ Uzeo sam to kao bitnu okolnost - da tata nikad ne treba da izblamira ćeru (smeh)! Zasad sve ide dobro i pre svega vodim računa da nju ne obrukam, a za mene nije bitno. Trenutno je nesrećna što sam morao da obrijem brkove i jedva čeka da ih pustim ponovo, jer - šta je ćale bez brkova?

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP