Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IVANOVIĆ NARUČUJE PEGLANU KOBASICU IZ SELA DRŽINE KOD PIROTA

Ivan ne može bez “pirotske vijagre”!

Autor: E. Sediku - A. Radojević | 09.03.2014 - 13:45:00h | Komentara: 2

Poznati voditelj jednom u dva meseca kupuje kobasicu koja je poznata kao dobar afrodizijak, a snabdeva se i rakijom iz sela u Srbiji

Ivan i kobasica

Ivan i kobasice

Mnogi muškarci sa naše javne scene sebe u javnosti predstavljaju kao mačo muškarce u punoj snazi, a nikada niko nije priznao da koristi „vijagru“. Voditelj Ivan Ivanović je jedan od najboljih kupaca ovog proizvoda, koji dobija direktno iz Pirota.
Naime, dok se mnoge poznate ličnosti hvale kavijarom i sušijem kao omiljenim jelom, Ivan Ivanović ipak više voli srpsku kuhinju te mu je omiljena hrana „pirotska vijagra“. U pitanju je peglana kobasica koju poznati voditelj naručuje na svaka dva meseca iz sela Držine kod Pirota, i to po pet kilograma, a nakon što mu kobasice zajedno sa rakijom pošalju autobusom, Ivanović svoj paket preuzme u Beogradu.

Ćerka Ivanu čestitala 8. mart!
Ćerka Ivana Ivanovića, Staša, iako zna da je 8. mart Dan žena, našalila se sa svojim tatom i čestitala mu praznik. Ivan je na društvenu mrežu Tviter postavio fotografiju poruke koju je dobio od svoje mezimice, a u kojoj piše: „Tata, srećan 8. mart“.
- Evo sa kim ja živim - napisao je Ivanović pored fotografije, dok su se mnogi fanovi nasmejali na ovaj voditeljev post.

- Ivan je oduševljen kobasicom iz ovog kraja, ali i rakijom. On svaka dva meseca naručuje po pet kilograma ove peglane kobasice koja se zove „pirotska vijagra“ od jednog čoveka iz sela Držine kraj Pirota. On mu sve to spakuje i pošalje autobusom, a Ivan to sačeka i preuzme u Beogradu. Ova kobasica je od junećeg, kozjeg, ovčjeg i magarećeg mesa i veoma je ukusna. Inače, mnogi smatraju da ima afrodizijačko svojstvo zato je i dobila ime „vijagra“ - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak osobi od koje se Ivanović snabdeva.
- Ne verujem da sam pojede tu količinu, iako je veoma dobrog ukusa. Verujem da podeli porodici i prijateljima. Porudžbine za ovo meso su velike, ali ne bih znao da vam kažem da li zbog ukusa ili njenog dejstva. Muškarci su naše najbolje mušterije - dodaje naš izvor.
U nameri da saznamo da li „pirotska vijagra“ za njega ima afrodizijačko dejstvo, pozvali smo poznatog voditelja, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do komentara.
Nadamo se da ćemo Ivanovića prilikom sledeće porudžbine uslikati kako svoj paket preuzima na Autobuskoj stanici i tako imati i sliku kao dokaz.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 10.03.2014 11:47h

    dobro da ne narucuje od cileta

  • Piroćanac Vreme: 10.03.2014 18:04h

    Kako to da "izvor blizak osobi od koje se Ivanović snabdeva" na zna ni kako se zove to selo.A i svi u Pirotu znaju ko peglanu zove vijagra, tako da vam je opis katasrofa

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP