Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HIT U NAJAVI

Ivan opevao oralnu akciju sa Mis Svetlanom!

Autor: A. Veljković | 24.09.2013 - 22:00:00h | Komentara: 6

Izgleda da denseru Ivanu Gavriloviću, koji je pride i dalje oženjen, nije dosta podsećanja na „oral aferu“ sa Svetlanom Koprivicom, pa je rešio da i dalje izaziva tom temom. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Gavrilović je pre nekoliko dana napisao tekst o Mis Svetlani sa akcentom na intimiziranju koje je u prošlosti imao sa njom.

„Ispitali su me na licu mesta i poslali u policijsku stanicu na Vračaru“, Ivan Gavrilović

Opevao svoje iskustvo: Ivan Gavrilović | Foto: Rajko Ristić

- Napisao sam mnogo dobar tekst i za par dana ulazim u studio da otpevam. To će da bude ludilo. Cela ova situacija sa Mis Svetlanom dovela me do zaključka da je pravi trenutak da sada napišem tekst za pesmu čiji je radni naziv „Oralni seks“. Ta pesma je kao šlag na tortu na sve ovo - rekao nam je Gavrilović i dodao da on ne vidi zašto se diže tolika prašina oko svega.

Zlu ne trebalo: Svetlana Koprivica

I ne sluti šta je čeka napolju: : Svetlana Koprivica | Foto: Marko Metlaš


- Ne vidim ja tu nikakav problem. Šta sad, bilo-prošlo, bilo smo mladi i ludi i tada nam je bilo super. Ne verujem da će Svetlana to da porekne. Ne razume ni zašto se neki njeni članovi porodice bune, pa nisu oni stajali pored nas i gledali šta ona radi sa mnom. Jedino što je glupo, jeste što sam ja tada bio u braku, ali hvala Bogu, moja Marina sve razume i to se nije ponovilo. A šta da vam kažem, oralni seks nije ništa sramno, svi to radimo i zato će i ova pesma biti hit - izjavio je denser za naš list.

Podsećanja radi, nakon što je Vesna Vukelić za „Alo!“ ispričala da se seća da je prilikom gostovanja u jednoj emisiji bila svedok vaćarenja između Ivana i Svetlane, Gavrilović se oglasio i priznao da je bio intiman sa aktuelnom farmerkom, ali i da se ne seća baš svih detalja, jer je bio pod dejstvom alkohola.

Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi: Pevaće prateće vokale!

 

Vendi peva prateće vokale

S obzirom na to da su veoma dobri prijatelji i da ih je cela ova afera sa Mis Svetlanom ponovo spojila, Vesna Vukelić Vendi i Ivan Gavrilović najverovatnije će sarđivati na ovom singlu. Vesna će imati svoje deonice u pesmi, tako da će to, takoreći, biti duetska pesma.
- Vendi je kraljica i verujem da će biti dosta zanimljivije ako se ona uključi u ovu pesmu. Videćemo sve ovih dana kada uđemo u studio i otpevamo - rekao nam je Gavrilović, a kako će Koprivica reagovati na sve ovo, ostaje da vidimo kada izađe sa imanja u Lisoviću.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 24.09.2013 23:31h

    kakva ljiga od coveka...

  • memara Vreme: 25.09.2013 01:41h

    Cool. Gde su mladi tu je i sala, bas je vickast ovaj Gavrilovic.

  • dusan Vreme: 25.09.2013 08:57h

    stvarno dno od čoveka.izgleda nije naučio šta je dzentilmen. ali razumem ga. njegovo vreme je prošlo, jedina pesma 200 na sat koju vrti gde god moze a da pri tom nije svestan da pesma više ne pripada ovom vremenu. ovo mu je prilika da izadje iz zaborava i ponovo se na kratko pojavi u javnosti. decko nije svestan da je ovim svojim potezom sebi zatvorio vrata gde god moze.

  • nn Vreme: 25.09.2013 09:13h

    prso

  • Far too... Vreme: 25.09.2013 14:13h

    Nego Ivane reci mi jel i dalje mesas Zoloft (antidepresiv) sa necim ili samo vodica pa ono kao:"Meni nista ne treba,ja sam lud od rodjenja" i te fore...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP