Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VESELJAK

IVAN PEVA KARLEUŠI: Obriši suze, draga! (VIDEO)

Autor: Telegraf | 23.11.2013 - 15:30:00h | Komentara: 6

Voditelj je svojoj ljutoj protivnici pružio podršku i pesmom na šaljiv način poručio da više ne plače na suđenju protiv njega.

Ivan Ivanović

Voditelj Ivan Ivanović otpevao je pesmu podrške za Jelenu Karleušu pod nazvom “Obriši suze draga” od Bobe Stefanovića. Naime, u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, voditelj je napravio parodiju na to što je Jelena navodno nedavno plakala na suđenju protiv njega i TV “Prva”.

U emisiji u gosti bili Knez i Željko Šašić, a na samom kraju, Ivanović je poslao poruku svojoj ljutoj protivnici u svom maniru - obriši suze draga! Dok je voditelj pevao, na ekranu su se smenjivale Jelenine slike iz mladosti.

Pogledajte kako Ivan peva Jeleni:

Poslednji komentari
  • DIVA i Divna Vreme: 23.11.2013 11:38h

    Ivane , Ti si car ! Vole Te Tvoji , DIVA , tetka Divna i Dusko !

  • Bibili Marela Vreme: 23.11.2013 17:01h

    Ovaj covek je postao zenski petko,najgora alapaca na bednoj srpskoj estradi. Kakav soumen,takvih su pune seoske kafane.Soumen je bio Minimaks,covek koji je bio duhovit a ne prost i koji nikoga nije vredjao.

  • ana Vreme: 23.11.2013 17:32h

    Ivan je ne popusta nimalo.Nema ni ona sta plakati,sto je trazila to je dobila.Ivan se drzi svog misljenja i svaka cast. I ta Jelena bi se trebala malo povuci jer stvarno nezna pjevati,a Ivan zabavlja publiku,i mada nakada i pretjera vrijedi gledati vece sa Ivanom.

  • meda Vreme: 23.11.2013 22:36h

    Ono sto nikad nisam mogao da opravdam to je pristrasnost.Ivan je duhovit covek,a ove pevaljke jece,cece i ostale nesrecnice niti slusam niti gledam,ali ovo sto se zadnjih dana vrti u stampi,to je najobicnije pljuvanje i vredjanje na koje niko nema pravo.Mislim da Ivanovic treba da plati debelu kaznu za sve ovo.

  • hromi daba Vreme: 24.11.2013 05:46h

    Konačno JK žanje ono što je i posejala. Godinama je ona po štampi pljuvala, prozivala i davala izjave koje su obilovale dezinformacijama da bi konačno prsla jer za dobar provod potrebna je i dobra muzika, a ona je uopšte nema. Sama sebe deklariše kao osobu koja je pod lupom javnosti, dakle mora izuzetno da pazi šta radi i kako radi, sve je podložno kritici. Kako se pamte njene izjave tako i postoje pisani tragovi njenih poruka sa tvitera koje su više nego vulgarne. Pamti se i devojčica koja je trebala ići na operaciju, a JK nije mrdnula prstom da bi se pomoć sakupila, a kamoli da je priložila neki dinar. Pamti se i njen srednji prst pokazan 16 godišnjacima. Sa punim pravom je Ivan Ivanović proziva jer kako je on nju nazivao kreštalicom, tako je ona konstatovala da je ufalcovani prasac.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP